Uus hollandi Hollandi Politsei Politie Erilist Swat Üksus Jõud Trükitud t-särk fashon harajuku t-särk Brändi tshirt topid riided

€7.46

Saadavus: On laos

m45414

Toote Infromation

Kallis sõber, aitäh, et osta kingitusi meie poest.Palun kindlasti oma täielik nimi, aadress üksikasjad, nii et saate pakendi edukalt.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust!me vastame 24 tunni jooksul.

Soe küsi:

1).See on unisex stiil,nii mehed ja naised võivad seda kanda!! 2).Mõõda tegelik t-särk Pikkus, Rind, Õlg...jne, võrrelda meie suurus tabeli. 3).Palun valige toote suurus vastavalt "Kõrgus ja Kaal Crosstab". 4).Palun lubage 1-3 cm erineb tõttu käsitsi mõõtmine. 5).Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte, kuid mitte sama jõudlust erinevate asutuste eeskujul.Aitäh!

Märksõnad:Vegas Insigne Politsei, Hollandi Vaha, Muu, Madalmaad Plakat, Hong Kong, Nypd Politsei, Poliitika, Swat Vest, Tester ühik, Poiss Mood.

Materjal Polüester
Toote nimetus Pikad varrukad tee särk tops
Toote Tüüp Mood harajuku T-särgid
värv Must / Valge / Hall / Tumesinine
Stiil punk stiilis
Sugu Naiste, Meeste Ja Unisex
Brändi Nimi Nifineo
Kanga Tüüp Broadcloth
Varruka Stiil Regulaarne
Tops Tüüp Tees
Muster Tüüp Prindi
Krae O-Kaelus
Kapuutsiga No
Varruka Pikkus(cm) Täielik
Kvaliteeti Kõrge Kvaliteet
inimesed Naised, Mehed, Poisid, Tüdrukud

Kirjutage arvutus!

Uus hollandi Hollandi Politsei Politie Erilist Swat Üksus Jõud Trükitud t-särk fashon harajuku t-särk Brändi tshirt topid riided

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted