Särav Lille Multigem Mitmevärviline Kollane Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid Valge CZ Pinnatud Hõbe Tilk Tolknema Kõrvarõngad V0765

€3.78

Saadavus: On laos

m45576

Firmast

Meil On Tehas Ja Reaalne Pood Alates 2009. Aastast !Meie ehted on trendikas ja unikaalne ja esiosa pildil on täpselt sama tööd saad.Meie eesmärk on pakkuda pühendunud teenindus, koht ja kliendi ennekõike oma patrooniks on meie suurim au.

Kohaletoimetamine Võimalus

Kõik tooted on tarnitud jooksul 24 tööaega makse laekumist.Kõik meie üksused pakutakse Tasuta Shipping.Kohaletoimetamine meetod sõltub palju Et.

Tagastamise Poliitika

Kui te ei ole rahul oma ostu, tagastamise välja, kellel ei ole nõue, et kaup tagasi saata. 30 PÄEVA JOOKSUL, 100% RAHA TAGASI GARANTII!

Tagasiside

Palun jätke meile Positiivset Tagasisidet ja 5-tärni reitingu, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.

Soe Nõuanded

KKK

Kui teil on küsimusi või kahtlusi, palun võtke meiega ühendust, me vastame teile võimalikult kiiresti.Q: Miks ma olen saanud on väiksem kui see, mida on kujutatud pildil?A: Meil on joonlaud pilt, et näidata tegelik suurus.K: Miks on kivi värv veidi erineda pildil?A: Kõik pildid on võetud kasutada Flash, mõned kivi, värv võib olla teostatud vähe.Q: Mis juhtub, kui ma ei saada oma tellimus?A: Saata või raha tagasi.Q: Mis juhtub, kui ma saan punkt oli vigastatud?A: Saata või raha tagasi.

Märksõnad:Sõge Valge, Arbol Swarovski, Antenni Juhtmest 10, Pime öö Box, Sinine Lolita Komplekt, õnnistatud Rõivad, Aku 4v 73 M, Pime Kast Kitty, Sinine Valgus Tselluloosi.

Kuju\muster TAIM
Kõrvarõngas Tüüp Tilk Kõrvarõngad
Kokku Kaal 5.2 g
Peamised Värv Multi-värv
Stiil Classic
Peamine Kivi Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid
Metallide Tüüp HÕBE
Kingitus Ema \ Sõbranna \ Naisega \ Tütar \ Naiste ...
Metal Stamp 925
Kvaliteeti kõrge
Sugu NAISED
Materjal Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid
Brändi Nimi SilverWar
Mudeli Number v0765
Trahvi või Mood Mood
Riigi Tootmine Hong Kong, Hiina
Toote Tüüp Kõrvarõngad

Kirjutage arvutus!

Särav Lille Multigem Mitmevärviline Kollane Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid Valge CZ Pinnatud Hõbe Tilk Tolknema Kõrvarõngad V0765

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted