Taktikaline Molle Võtmehoidja Omanik Rihma Klamber Vöö Seljakoti Luku Konksud Sisestage Turvavöö Komplekt Seljakott Karabiin Ahela Väljas Mitme Vahendid

€3.63

Saadavus: On laos

m4617

SURIEEN Taktikaline Molle Võtmehoidja Omanik Rihma Klamber Vöö Seljakoti Luku Konksud Sisestage Turvavöö Komplekt Seljakott Karabiin Ahela Väljas Mitme Vahendid

Omadused: täiesti uus ja kvaliteetne.Snap konks koos quick release pandlad ja võtmehoidjad.Snap konks on võimalik lisada MOLLE süsteemi või oma rahakoti ja seljakott, hoidke asju koos.Võtmehoidja on lihtne viis kindlustada, korraldada ja kasutada mitut komplekti võtmed ja võtmehoidja vahendid.Nailonist vöö, hoolikalt tugevdada iga stress punkti komposiit lõng, tugev ja vastupidav.Multi-funktsionaalne, suur väljas, kämping, matkamine, jahindus ja muud tegevused.Värv: Khaki, Must, Pruun Roheline.Materjal: ülitugevast nailonist Mõõde: Umbes. Mõõtmed on 23cm L x 2,5 cm W/ 9.06 x 0.98 aastal.Märkus: võib esineda kergeid suurus kõrvalekallete tõttu käsitsi mõõtmine, erinevad mõõtmise meetodid ja vahendid.Pilt ei kajasta tegelikku värvi punkti, kuna erinevate pildistamise valgus, nurk-ja display-monitor.

Pakett Nimekiri:

MOLLE Vöö Võtmehoidja

X 1 Tk

Märkus: EI Retail Box.Pakitud Turvaliselt Mull Kott.

Laevandus Poliitika

Me Laev Maailmas.

Me laev alipay kinnitas aadress AINULT.Palun veenduge, et teie aadress alipay on sobitada oma saateaadress enne maksad.

Punkt saadetakse välja Air mail jooksul 24-48 äri tunni jooksul pärast kustutatud makse (välja arvatud nädalavahetusel & holiday).

Saabumise kellaaeg (eeldatav):

* Usa/Suurbritannia/Austraalia/Kanada:14-21 tööpäeva(18-29 päeva).

* Saksamaa/Prantsusmaa/Hispaania/Ida-Euroopas:18-25 tööpäeva(24-35 päeva).

* Muud riigid:25-35 tööpäeva(35-49 päeva).

Tarneaeg on ainult hinnangulised ja ei ole tagatud.Kui ei saada, punkt 60 päeva pärast , palun võtke meiega ühendust lahendada.

Lahtise ostude kaaluga üle 2kg, pakume võib VÄLJENDADA viisil, nagu allpool:

EMS võtab tavaliselt 7-10 tööpäeva jõuda.

DHL, UPS, FedEx, TNT võtab tavaliselt 5-8 tööpäeva jõuda.

Makseviis

Me võtame Alipay.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.Parim viis on otse online makse, saate ise valida.Kui soovite muude tasumise tingimustega, siis palun andke meile teada, enne kui koht selleks.

Makse peab olema laekunud hiljemalt 7 tööpäeva jooksul pärast tellimuse või tellimuse kehtetuks või tühistatud süsteemi.

Kui teil on ostetud mitu üksust minult, võite saata mulle ühe makse jaoks kõik üksused, selle asemel, et maksta nende eest eraldi.Kui klõpsate Maksan nuppu süsteem automaatselt kindlaks teha, kas on ka muid objekte, mida on ostetud meilt ja ühendavad neid oma arvustus.

Tagastamise Poliitika

Kõik müüki loetakse lõplikuks.

Kui kauba saite on rikkis või kahjustatud kaua, transiidi, võtke meiega vabalt.Anname teile rahuldava lahenduse ASAP.

Kui muu põhjus, mida soovite saata see meile tagasi, siis vastutab tagasi laevandus tasu ja me saadame asendamine pärast tagastatud kauba.

Me jätta POSITIIVSE TAGASISIDE saamist oma kustutatud täielikku tasumist.Palun võtke meiega ühendust kui te ei ole rahul toote pärast selle saamist.

Kui te olete rahulolematu mingil põhjusel, siis palun ärge olema kiire, lahkuda MADALA DSR (VÄHEM kui VIIS TÄRNI) või Neutraalne/Negatiivne Tagasiside.Lihtsalt võtke meiega ühendust, et lahendada mis tahes ajal.Me püüame parima, et pakkuda teile parim lahendus ASAP.Palun olla kindel, et koos meiega.

Tõsine Ostja Ainult!Palun koht, et ainult siis, kui olete nõus kõigi tingimustega.

Võtke Meiega Ühendust

E-post/Moobo.ee sõnum on, et esmatähtis on meie klienditeenindusega..

Kui te ei saa vastust jooksul 1-2 tööpäeva jooksul, kontrollige palun oma Teateid, juhul kui teie e-posti teenusepakkuja on liiga agressiivne rämpsposti filter blokeerib Moobo.ee on kirju.Palun kirjutage meile UUESTI.

Märksõnad:Trossi Taktika, Võtmehoidja Multi, Võtmehoidja Wc, Looritatud Taktikaline Kabuur, Ahelad Võti, Tarvikud Võtmehoidjad Taktikaline, Multifunktsionaalne Tööriist, Võtmehoidja Mosqueton, Multitul, Läbi Nuga Taskus Clip.

Brändi Nimi SURIEEN
Päritolu CN(Päritolu)
Suurus S
Materjal Ülitugevast nailonist.
värv Khaki, Must, Pruun Roheline.
Tüüp Tasku, Multi Vahendid
Mõõde Umbes. Mõõtmed on 23cm L x 2,5 cm W/ 9.06 x 0.98 aastal.

Kirjutage arvutus!

Taktikaline Molle Võtmehoidja Omanik Rihma Klamber Vöö Seljakoti Luku Konksud Sisestage Turvavöö Komplekt Seljakott Karabiin Ahela Väljas Mitme Vahendid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted