Veekindel Bike Kate Raskeveokite XL Jalgratta Hõlmab UV Vihma, Lume ja Tolmu eest Mägipiirkondade teeosa, Elektripliit, Bike Väljas Hoidmine

€10.53

Saadavus: On laos

m4654

Korpus on vastupidav ja pakub erinevaid funktsioone, mis abi kaitset ilmastiku -, saaste, tolm ja mustus, 190T ei ole mitte ainult parem ilm kaitse on ka praktiliselt kulumist vastupidav.

Suurepärane veekindlus: ja õmbluse osa on veekindel riba.Kõik, mida ühiselt lahendada probleemi vee imbumise teiste sarnaseid tooteid.Isegi tugev vihm, rattaga saab olema täiesti puhas ja kuiv.

Valmistatud reguleeritav kummipael ja hingav luku, et vältida ratta kate puhub välja.Reguleeritav pandla reguleerib mugavalt ja turvaliselt alates esi-taga elastne ääris, et tagada täielik katvus ja kaitse.

Kõrgem värv vastupanu tulemuseks on parem anti-vananemist omadused, parem päikesekaitse, rohkem kaitse võimete ja saab tõhusalt vastu seista oksüdatiivse korrosiooni jättes jalgrattad ere värv, ei pleegi ja vastupidav.

suurus:200*70*110cm

Materjal:190T + PU

värv:Hõbedane

Pakendi Sisu:

1 * Bike Kate

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad:Jalgratta Veekindel Kate, Auto Kate Väljas, Kate Kraanikauss, Bike Veekindel Kate, Messing Valamu Kurn, Bike Kate Vihma, Bicycl Kate, Vannituba Drainer, Jalgratta Transport, Kaas Roller.

Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Veekindel Bike Kate Raskeveokite XL Jalgratta Hõlmab UV Vihma, Lume ja Tolmu eest Mägipiirkondade teeosa, Elektripliit, Bike Väljas Hoidmine

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted