CS3.5mm Silikoon-O-rõngaga OD 10/11/12/13/14/15/16/17*3,5 mm 100TK O-Rõngas VMQ Tihend tihend Paksus 3,5 mm Rõngas Valge Punane Kummist

€6.07

Saadavus: On laos

m47187

O-rõngas Tihendi Põhimõtted

O-rõngad on bi-directional tihendid, ümmarguse kuju ja ristlõige.O-rõngad on tavaliselt tehtud on elastomeerne materjal, kuid võivad olla valmistatud muust materjalist nagu PTFE või metal.O-ring tihendid läbi deformatsioon tihendi materjali paigaldus ja meedia surve lähedal maha lõhe paaritumist osad.Suurem süsteem surve võib põhjustada deformatsiooni kaudu lõhe, tuntud kui väljapressimist, mille tulemuseks tihendi rike.Valides raskem tihendi materjali või installimist back-up rõngad, et toetada O-rõngas võib seda probleemi leevendada.

Töömeetod

O-Rõngad on topelt-toimega sealingelements.Kui inital efekti,mis tegutseb aradialora xial suunas, sõltuvalt sellest, paigaldus, annab O-Rõngas oma esialgse tihendus võime.Need jõud on peale süsteemi poolt surve luua kokku katmine jõud, mis suureneb vastavalt systeme rõhu tõusu (Joonis 2).Surve all, O-Rõngas käitub asimilar viis vedeliku kõrge pindpinevus.Rõhk on edastatud ühtlaselt kõikides suundades.

VMQ (Silikoonist Rõngas):

See on hea elektriisolatsiooni omadused.Tõmbetugevus on hullem kui üldine kummist ja ei ole õli-vastupidav silikoonist temperatuur-vastupidavad vahemikus temperatuur:-43~210℃, kõige täitmata eelis on, et see on suurepärane, kõrge temperatuuritaluvus, antistaatilised omadused.

Taotlus

O-Rõngas on kasutatud valdavalt staatiline tihendus rakendusi: - Kui aradial staatiline tihend, e.g.sest puksid, kaaned, voolikud, silindrid - Kui aksiaal-staatiline tihend, e.g.näiteks äärikutele, plaadid, mütsid.O-Rõngad dünaamiline avaldus on soovitatav ainult siis, mõõduka teenuse tingimused.Nad on piiratud kiirust ja survet, mille vastu nad on, et tihend: - Forlow tollimaksu tihendus reciprocatingpistons, - latid, - plungers, jne. - Tollitõkendi kohta slowlypivoting,r otating või spiraalse liikumise kohta võllid, kraasid,pöörlevad edastamine leadthroughs, jne.

Märksõnad:20 42 12 Laagri, O-rõngas Kummist, O-rõngas Tihend 28, Lgbt Ringi, Silikon Tihend Ringi, 15mm O-rõngas, Sanskriti, Silikoon Lindi Ring, 1mm O-rõngas, 4mm Pneumaatilised.

Standard või Mittestandardse STANDARD
Brändi Nimi FUSHI
Mudeli Number Paksus on 3.5x10/11/12/13/14/15/16/17/18/19 mm
Kuju Rõngas Tihend
Materjal Räni

Kirjutage arvutus!

CS3.5mm Silikoon-O-rõngaga OD 10/11/12/13/14/15/16/17*3,5 mm 100TK O-Rõngas VMQ Tihend tihend Paksus 3,5 mm Rõngas Valge Punane Kummist

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted