20Pcs(10pairs) Pool Ringi Plastikust Nukk Silmad Segatakse värv BJD SILMAD, Nukk Dollfie Silmad Silm Hulgi-16mm

€4.18

Saadavus: On laos

m47898

20Pcs(10pairs) Pool Ringi Plastikust Nukk Silmad Segatakse värv BJD SILMAD, Nukk Dollfie Silmad Silm Hulgi-16mm Materjal: Acrylic Plastic Suurus

U :16mm, iris dia:9mm

paksus:8mm

konverteerimine : 1 inch = 25.4 mm või 1 mm = 0.0393 tolli

Värv nagu pildil Kogus, mida saad 20 tk käesoleva toote juures hinnakirjas Osa Nr.E0364 Märkus.segage ja 10 värvi valida

Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress

Pakkimine Detail

Iga tellimus on saadetud läbi, kasutades Mull ümbrik või multil ayer karbis .See kaitseb kaubad, kahjustades transiit, kui see jõuab iga kliendid'hand.

Umbes Laevandus

Maatükkide vedada EMS, DHL, UPS ja Fedex, tarneaeg on umbes 7-10 tööpäeva jooksul, kui nimetatud summa kilogrammi kohta, et on üle $150.

1) Maatükke vedada Hiina Post Air Mail, tarneaeg on umbes 8-20 tööpäeva jooksul, kui nimetatud summa kilogrammi kohta, et on alla $150.Maatükid on tavaliselt tarnitakse jooksul 1-2 tööpäeva jooksul pärast kustutatud makse(välja arvatud nädalavahetustel ja suur pühadel)

Makseviisid

Lihtsalt olla kindel, et maksta meile kaudu Moobo.ee Tingdeposiidileping .Teie makse on vaid välja, et meile pärast kinnitate olete kauba kätte saanud.

Tagasiside & Pärast-Müüki Teenust

See on teretulnud, et sa ei jäta meile positiivne tagasiside kui olete rahul meie üksused ja teenust.Lihtsalt võtke meiega ühendust esimese korraga, kui täita mingeid probleeme, meil on rohkem kui kümme aastat väärtuslikke kogemusi selles valdkonnas, selle tulemusena saame lahendada mingi probleem teie jaoks.Palun ärge jätke negatiivset tagasisidet või avatud vaidlus.Usaldage meid, kõiki õnnetusi saab lahendatud .

Märksõnad:Bjd Nukk Lati, Abdl Täiskasvanud Mähe, Abdl, Bjd Pea, Bjd Kooli ühtne, Nukk Seista Läbipaistev, LUT, Nukk ühtne, Pea Obitsu, Clip Pikendamine.

Materjal Plast
Hoiatus Laps alla 5 aasta vanad, tuleb kasutada täiskasvanu järelevalve
Iris Läbimõõt 9mm
BJD/SD Atribuut Silmamuna
Mfg Seeria Number ELUSTIIL
Tüüp Tarvikud
Sugu Unisex
Brändi Nimi JSMETIO
Toote Tüüp Nukk Tarvikud
Mõõtmed 16mm
Plastist Tüüp PVC

Kirjutage arvutus!

20Pcs(10pairs) Pool Ringi Plastikust Nukk Silmad Segatakse värv BJD SILMAD, Nukk Dollfie Silmad Silm Hulgi-16mm

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted