Kinnismõte Must Lateks Bodysuit Naiste Avatud Jalgevahe Õõnes Rind Erootiline Leotard Crotchless Lateksist Catsuit

€16.34

Saadavus: On laos

m48438

Kinnismõte Must Lateks Bodysuit Naiste Avatud Jalgevahe Õõnes Rind Erootiline Leotard Crotchless Lateksist Catsuit

Materjal: 100% naturaalne lateks

Suurus: Kui te ei ole kindel suurus, pls.võtke meiega enne oma makse.

Seljas

Üldiselt lateks riided on mõeldud olema tihedalt liibuvad.Seega saab neid raske panna ilma abita määrdeaine.Seal on 3 peamist meetodit koostamise lateksist catsuit seljas. (1) Kergelt tolmu sees rõivas koos talk enne panna, sest hulkuvad talk ja tolm on väga nähtavad vastu kummi.

(2) Kasutage silikooni baasil määrdeaineid, nagu "Eros Bodyglide" või "Eros Kultus Kaste Abi".Kandke õhuke kate sees rõivas ja oma nahal, kui vaja.

(3) kolmas meetod, et vähendada või kõrvaldada suurt hõõrdumist lateks, kui kaste on chlorinate kummist.

Kummi saab hõlpsasti märgitud või rebenenud koos küüned, kui liigset jõudu kasutatakse, kui tõmbab sinu rõivas.Veenduge, et teie seelik on hästi määritud või talced.Samuti võite kanda paari kerged puuvillased kindad, et vältida kahju

Käsitsemisel lateks paljaste kätega veenduge, et nad on puhtad enne puutuks kokku teie rõivas.Olema teadlik, et kummi saab värvida püsivalt pruunid, kui kontaktis vask, messing või pronks - hoolitseda vasest mündid

Ärge kunagi jätke lateks, et eeterlikud õlid

Ärge kunagi jätke rõivas, et lahtine leek ja tule nagu kummi põletab

Poleerimine

Teie kudum on tarnitud teile unshined.Sära, soovitame kasutada silikoonist põhinevad poola, näiteks "Eros Bodyglide" või " Eros Kultus Kaste Abi

Kunagi ei sära, kasutades mööbel poola ja vältida õli baasil määrdeained ja kreemid, kuna need hävitada kummist.

Ärge hõõruge välispinna teie rõivas liiga raske, või töötlemata lapiga, kui läikiv pind võib olla alaliselt kriimustatud.

Puhastus

Võite pesta kummist rõivad puhta sooja veega.Vältida puhastusvahendite ja seebid.Alati pühi ära liigne vesi pehme rätikuga ja jäta kuivama või üles riputatud, et tilguti kuiv.Kummi saab kriimustatud, kui hõõruda liiga raske, nii et olge õrn.

Kunagi trummelkuivatid kuiv, kuiv ja puhas või raua teie rõivas.

Säilitamine

Lateks riided on parim salvestatud riputatud üles kapis, eemal soojusallikatest, kerge (eriti ereda päikesevalguse käes ja tugeva UV-valgust, mis lagunevad heledat riided), metallide, õlid, lahustid, happed ja tulekahju.Vältida niiske ladustamise tingimused, Tarne vaikimisi vedaja me kasutame on Hiina Posti Tähitud Lennupostiga, kui teil on vaja objekti kiiresti, me soovitame tungivalt, et maksta 16USD lisatasu kiirendada EXPRESS , Mis võtab umbes 15 päeva .

Tagastab

Kui te ei ole rahul toote sa said, palun võtke meiega ühendust, ja me püüame seda lahendada sinu jaoks.me ei jäta teid rahule, sest meie vead.

Umbes Tagasiside: Tagasiside on väga oluline, et nii meie, kui olete rahul meie toote ja teenuse, palun aidake post positiivne tagasiside on meile, me teeme sama teile.Lahkelt märkida, et me ei aktsepteeri negatiivset tagasisidet.Kui olete rahul meie punkt, palun ärge andke meile negatiivset tagasisidet kohe, palun võtke meiega ühendust esiteks, me annan sulle kiire lahendus.Tänan teid väga!Soovin teile ilusat shopping reis meie poest !!(*^-^*)

Märksõnad:Jalgevahe Avatud, Lateks-seksi ülikond, Naiste Lateks Bodysuit, Bodi Ujumistrikoo, Keha Crotchless, Kogu Keha Lateks Naine, Crotchless Lateks, Cite Lateks, Sõjalise Lateks Leotard, Bodi Lateks.

Materjal Lateks
Rõve Pilt No
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi LarpGears
Sugu NAISED
Seksuaalse Alatooniga No
Toote Tüüp Keha Ülikond
Muster Tüüp Tahke

Kirjutage arvutus!

Kinnismõte Must Lateks Bodysuit Naiste Avatud Jalgevahe Õõnes Rind Erootiline Leotard Crotchless Lateksist Catsuit

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted