Tasuta kohaletoimetamine 6901 CE: 12*24*6mm Full keraamilised laagrid ZrO2 Tsirkooniumoksiid kuullaagrid, säilitusaine Omakorda sujuvalt oilless

€4.86

Saadavus: On laos

m48536

Oleme ettevõte, Hiinast, millel on rohkem kui 10 aastat kogemusi, võib pakkuda erinevaid mudeleid, eri tüüpi laagreid; · kõrgetasemeline teenindus, konkurentsivõimelised hinnad, kõrge kvaliteediga laagrid; · kuna Paljud kannavad mudeleid ei näita kõigile, te ei saa Seista sees kirjas küsida; · Kui teil on vaja suures koguses kaubaga, siis palun võtke meiega teha pakkumine; · mitmete rahvusvaheliste logistika koostöö, et pakkuda rohkem mugav ja tõhus logistika teenused.

Tehnilised andmed:

Puuri: PTFE

Materjal

Pallid: Keraamika ZrO2

Sisemine/välimine võistlused: Keraamika ZrO2

Värv: Valge

Omadused:

- 100% täiesti uus ja kvaliteetne .

- Sügava soonega täis keraamiline kuullaager.

- Sest ainulaadsed keraamilised materjalid,

vaakum, õli-vaba iseõlituvatest vara,

ultra-kõrge vaakum-keskkonda,

tsirkooniumoksiid keraamilised laagrid saab lahendada tavaline laager ei saa aru, probleemide määrimine.

- Koos korrosioonikindlus, külma vastupidavus, stressitaluvus, et rõhk,

väike elastne, soojusjuhtivus, kerge kaal,

eelised väike hõõrdetegur.

1:eelised tsirkooniumoksiid keraamilised laagrid: sile pöörde, korrosioonikindlus, puudub rooste, õli-vaba iseõlituvatest, mitte-magnet -, isolatsiooni -, kõrge temperatuur.

2:Miinused: kehv kandevõime, paigaldamise ja kasutamise nõrgad, sest kõrge täpsus, laagri sisse tolmu ja lisandeid, on.

3: pakume Hiina parim keraamilised laagrid, kuid kuna see on keraamika, ei kehti kõik korda.Kui teil on küsimusi, palun võtke minuga ühendust aega.

Rahvusvahelise Ostjad, Palun pange Tähele: Import maksud ja tasud, mis ei kuulu toote hind või merevedude kulusid.

·Teie päringule antakse vastus 6 tunni jooksul ·Kui midagi saame sind aidata.pls võtke meiega ühendust. ·Me teavitame teid, kui meil on vaja rohkem aega, et valmistuda. ·Tellimusi töödeldakse õigeaegne pärast makse kinnitamist. ·Me kontrollime kauba hoolikalt enne shipping. ·Me kontrollime kauba hoolikalt enne shipping. · Palun Kontrollige oma aadressi hoolikalt töötlemisel, et..Me ainult laev kinnitas, et aadressid. (Vene sõpru on vaja kirjutada oma täisnimi,või ei saa vastu võtta pakk.) ·TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. ·Kui sa ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun aidake lahkuda "Positiivne Tagasiside" ja "5 Täiuslik Stars" meid, kui saate oma punkte ja me teeme sama teile.Tänud ette!See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Märksõnad:6200 Laagri, Laager 6203, Pall Karu, Karu Plastikust, 6005 Laagri, 6902 Laagri, 6206 Laagri, 6202 Laagri, Karu Ploki, 6000 Laagri.

Materjal cermic
Mudeli Number 6901
Brändi Nimi JZN

Kirjutage arvutus!

Tasuta kohaletoimetamine 6901 CE: 12*24*6mm Full keraamilised laagrid ZrO2 Tsirkooniumoksiid kuullaagrid, säilitusaine Omakorda sujuvalt oilless

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted