Mood 925 Hõbe Armas Lille Lehed Tsirkoon Stud Kõrvarõngas Tüdrukud Naised Lihtne Asümmeetria Kingitus Kõrvarõngas Korea Ehted

€2.71

Saadavus: On laos

m48676

Laevandus Ja Käitlemise:

1. Tellimused lähetatakse 2-5 tööpäeva jooksul pärast tasumist on tühi, välja arvatud korraldused tegi reedel läbi pühapäeval ja pühade ajal.

2. Palun veenduge, et kohaletoimetamise aadress, mida pakkuda oma Moobo.ee konto.,me ei vastuta kätte toimetamata aadress.

Tagasiside:

1. Kliendi rahulolu on meie top eesmärk.Kõik tooted on kvaliteeti kontrollida.

2.Teie Tagasiside on väga oluline meile, palun võtta paar sekundit, et teie tagasisidet, kui olete rahul meie toodete või teenuste kohta.

3. Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne(3 tähte) või negatiivne(1-2 tähte) tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada probleem, ja jätan teid õnnelik shopping meeleolu siin.

Märksõnad:Trendikas Moe Kõrvarõngad, Trendikas Sulamist Kõrvarõngad, Lõng Trendikad Kõrvarõngad, Trendikas Avaldus Kõrvarõngad, Ovaalne Trendikad Kõrvarõngad, Trendikas Teen Kõrvarõngad, Trendikas Beaded Kõrvarõngad, Trendikas Värv Kõrvarõngad, Käevõrud Trendikad Kõrvarõngad, Trendikas Kuldsed Kõrvarõngad.

Kuju\muster TAIM
Brändi Nimi sunnyyou
Mudeli Number ED422
Tagasi Leidmine Push-tagasi
Stiil Trendikas
Kõrvarõngas Tüüp Kõrvarõngad
Sugu NAISED
Toote Tüüp Kõrvarõngad
Materjal Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid
Metallide Tüüp HÕBE
Trahvi või Mood Mood

Kirjutage arvutus!

Mood 925 Hõbe Armas Lille Lehed Tsirkoon Stud Kõrvarõngas Tüdrukud Naised Lihtne Asümmeetria Kingitus Kõrvarõngas Korea Ehted

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted