Hulgimüük Loomulik Lrregular Maasika Quartzs Kivi Ring Lahti Distants Helmed Ehete Tegemise 8-10mm DIY Käevõru Käsitööna

€3.42

Saadavus: On laos

m50552

Üksuste Nimi:

Looduslik Lrregular Maasika Quartzs Kivi Ring Lahti Distants Helmed Ehete Tegemise 8X10mm DIY Käevõru Käsitööna Kivi Nimi:Lrregular Maasika Quartzs Kivi Suurused Ja Kogus: 8X10mm37, et 39pcs Pikkus:15inches üks tegevussuund( U. 39cm)

Märkus:

Pärlid võib olla kerge värvi ja suuruse vahe.me müüvad peamiselt looduslikud kivid,käsitöö või masin lihvimis -, on raske olla sama.Palun aru saada, enne kui osta.Kui te ei ole rahul,palun võtke meiega ühendust, et lahendada sinu jaoks.

Vedu

1.Tellimuse väärtus on väiksem kui $5, Me free shipping kaudu Hiina Post (Ilma Jälgimine teabega) 2.Tellimuse väärtus on enam kui $8, Me free shipping kaudu Hiina Posti Tähitud kirjaga Või Epacket. 3.Tellimuse väärtus on enam kui $150, Me free shipping kaudu fast express( DHL,EMS,TNT ja Fedex) 4.Kõik tolli-lõivude, tollimaksude, maksude ja importimiseks oma riik ei sisaldu toote hind või kauba eest.Need tasud on ostja vastutusel.

Pärast Müüki Teenust

1. Kui te ei ole rahul toote sa said, pls see tagastada 7 päeva jooksul.Kui me saame tagastatud esemed, teeme me asendamine või tagastamine raha tagasi teile.Pls võtke meiega enne, kui te selle tagasi. 2. Puudusega objektid peavad olema esitatud ja tagasi meile garantiiperioodi jooksul, ja pange kirja rikkis, põhjus ja Tellimuse Nr 3. Tagasi transpordi maksumus peab olema tasutud hiljemalt Ostja.

Märksõnad:Silikoon Rant Maasikas, Patch ' Idega Maasikas, Maasika Riis Rant, Metallist Rant Maasikas, Pärlitega Tikand Maasikas, Looduslik Maasika Helmed, Beebi Maasika Helmed, Keraamilised Maasika Rant, Diy Maasika Helmed, Helmed Maasika Kvarts.

looduslikust kivist tegemise eest ehteid pierre naturelle vala väljamõeldis bijoux
Mudeli Number Y0798
Lrregular Maasika Quartzs Kivi käsitöö
Punkt Kuju Ümar Kuju
Päritolu CN(Päritolu)
värv pruun
Trahvi või Mood Mood
perlen schmuck sieraden maken
kralen kralen voor sieraden maken
Toote Kaal 53g
Välisläbimõõt 8mm
Toote Tüüp Helmed
kraaltjes cuentas para bisuteria
Metalli Tüüp PUUDUB
Helmed Helmed ehete tegemine
Materjal Kivi
beaded ehted korter helmed
looduslikust kivist helmed perles

Kirjutage arvutus!

Hulgimüük Loomulik Lrregular Maasika Quartzs Kivi Ring Lahti Distants Helmed Ehete Tegemise 8-10mm DIY Käevõru Käsitööna

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted