15.5"/strand Suured Kollase Draakoni Veenid, Väravad Ovaalne Plaat Lahti Rant,Kalliskivid Onxy Viil Nugget Ripats Kaelakee Ehted Tarnija

€13.30

Saadavus: On laos

m52119

Materjal: Naturaalne Avärav Kuju: Plaat Värv: Kollane Suurus: 43x55mm

Soe kiire

Tere,Kallis Ostja,Tere tulemast meie poe,kui kõik need elemendid olema huvi teid,kuid sa ikka kartke ja kahtlus,siis palun ära kiirusta lahkuma, palun anna mulle võimalus, et teenida teid läbi saada või tähtede trademanager station,palun võtke mind ja meil on pöörata suurt tähelepanu oma küsimus ja sind rahulda meid.Ootan koostööd, et te

Paketi Andmed : Iga tellimus on saadetud läbi, kasutades Mull ümbrik või multil ayer karbis .See kaitseb kaubad, kahjustades aastal transitm, kui see jõuab iga kliendid'hand.

Shopping ----- Esemed saadetakse jooksul 1-5 tööpäeva jooksul pärast teie makse on kinnitatud. ----- Vaba shipping esemed, me kasutame HK või Hiina Post Air Mail ja teile: item(s) 2kgs

----- Iga saadetakse pakk, mille jälgimise numbri oma jälgimine.

----- Üksus(ed), mis tavaliselt kulub vastupidavuskatsele 10-30 päeva, et jõuda, et enamik riike.Et mõned riigid või maapiirkondades, see võib võtta isegi kauem aega, kuna ei sageli lennufirma ja kontrollimine tolli poolt.

----- Kui te soovite toote(d) kiiresti saabumisest ,siis me kasutame EMS või DHL või UPS , mis kestab tavaliselt 3-5 päeva, et jõuda, kuid tuleb maksta täiendavat $ 20 .

----- Kui teil on mingeid erilisi requiremant, ärge kartke meiega ühendust võtta !

Tasumine

----- Maksmine on eeldatavasti olema laekunud 3 päeva jooksul enampakkumise lähedal.

----- Tingdeposiidileping on meie parem maksmise meetodit,me ka acce pt erinevaid makse, mida T/T,Western union,Money gram jt.

Tagastamise Poliitika

Kui saate toodet, kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust 3 päeva jooksul.Meil on esimest korda, et probleem lahendada.Teie rahulolu on meie teenuse eesmärk!

Palun jätke oma positiivset tagasisidet

sest meil on uus müüja, nii teie tagasiside on oluline, me tagasi ostjad on madalaim hind ja hea teenuseid.Kui me oleme nii arusaamatusi, palun ärge kiirustage mind halb või neutraalne tagasiside.Palun suhelda meiega, me garanteerime, ülimalt endast oleneva, et tagada oma huvid,palun mõista meid.

Oleme spetsialiseerunud vairous kivi helmed ja igasugu ehteid.Me hoiame asutamisest uhkete ehete valmistamise tarvikud teha ainulaadne töö, ja ma olen väga õnnelik, et jagada neid rohkem loojad sama, mis mina.me püüame oma parima, et lisada uus helmed 4-5 korda nädalas teha minu pood värske.Meil on suuremad laos ja saab pakkuda hulgi hind.Kui teil on vaja rohkem kogus või kiire shipping, palun ärge kõhelge minuga ühendust.

Märksõnad:Avärav Töötlemata, Led Kollane Tn, Korter Kivi, Geod, Gaasipliit Leht, Telkimine Pliit Süüde, Samsung Led Pliit, Kollane Elektripliit, Agat Viil, Agat Kivi.

Kuju Plaat
Brändi Nimi srbstsq
päritolu Guangdong Hiina (Mandri)
Toote Tüüp Helmed
Pikkus Approx 7PCS& 15.5 inches/strand
Punkt Kuju Plaat
värv Kollane
Toote Kaal 250g
Materjal Looduslik Avärav
Suurus 43x55mm
Mudeli Number EFTZ76
Metalli Tüüp PUUDUB
Elemendi Läbimõõt 43mm
Trahvi või Mood Mood
Välisläbimõõt 25mm

Kirjutage arvutus!

15.5"/strand Suured Kollase Draakoni Veenid, Väravad Ovaalne Plaat Lahti Rant,Kalliskivid Onxy Viil Nugget Ripats Kaelakee Ehted Tarnija

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted