5D Nikerdamist Vahend Multi-funktsioon Face Lift Ultraheli 40k või 80k Kavitatsiooni Vaakum keha vormimine Salenemisele masin

€259.63

Saadavus: On laos

m53736

5D Nikerdamist Vahend Multi-funktsioon Face Lift Ultraheli 80 k Kavitatsiooni Vaakum keha vormimine Salenemisele masin

Toote tutvustus

Kui 5D Skulptuuri kaalulangus Seade häirib nahaalune rasv kude, rakud, hävitab ja eemaldab nahaalune rasv kude, stimuleerib kontraktsioon ja leviku kollageeni aastal, nahaaluse sidekoe kiht, ja pinguldab nahka juures tegutsevad osa.

Põhimõte

Seade kasutab vaakum negatiivse rõhu aktiveerida rakud kiirendab lümfi sõlmed, lahustatakse liigse õli ja jääkained kehast ja pinguta lihaseid.

Efektiivsuse

a.Kustuta kanalid ja tagatised, aktiveeri energia ja veri, kaotada kaalu ja eemaldada rasva.b.Lümfisüsteemi võõrutus, pinguta nahka, parandab naha elastsust ja parandada keha immuunsust.c.Leevendab survet, lammutamine, ja võõrutus, parandades tselluliidivastane, salendav ja kujundamine.d.Anti-aging happe tühjendamine, sünnitusjärgne hooldus.e.

Vibratsiooni massaaž, lammutamise ja cupping, leevendab väsimust, süvendus-kanalid ja tagatised, pisiparandus -, munasarja-hooldus -, risthöövel -, ja muud mõjud.

Eelis

1.Rahustav kogu keha meridian Rahustav organismi, kaotades väsimuse ja füüsilise vormi parandamiseks, kuid seda võib kasutada kraapides ja parandada alam-tervise tahes kehaosa. 2. parandamine emakakaela spondylosis Ennetamine ja parandamine emakakaela spondylosis, parandamine, pearinglus, peavalu, parandamine, õla-ja kaela valu, tuimus, turse, valu, asendus, väsimus ja ennetamine scapulohumeral periarthritis 3. parandada nimme haigus Parandada nimme jäikus ja valu pärast istuv, parandada ja vältida nimme tüve ja nimme haigus. 4. Rahustav keha valus Edendada vereringet ja leevendab lihaspingeid, valu ja jõuetuse pärast pingutavat füüsilist koormust. 5. Pisiparandus, Body slimming ja kaalu kaotada.

Teadaanne

1.Hoida tasemel, kui liikuv masin, et vältida vibratsiooni ja kokkupõrke. 2.Kui puhastamine seadmed, lülitate toite välja ja tõmmake pistik seinakontaktist välja. 3.Inimesed, kellel on südamestimulaator, hüpertensioon, diabeet, rasedad naised ei saa kasutada. 4.Eemalda metallist objekti enne operatsiooni 5.Ärge kasutage, kui on vigastuse nahka 6.Intensiivsus kasutades tuleks kohandada vastavalt individuaalsetele sallivus 7.Inimesed, kellel on tundlik nahk tuleks kasutada ettevaatusega, või vähendada kasutamise ajal, seega 8.Ei kohaldata otse näkku ilma meedia

Märksõnad:Kavitatsiooni Koorega, Cavit, 32mm Vaik, Kavitatsiooni Ultraheli Masin, Käsi Pitsi, Mini Hifu, Emsculpt, Primarch, Kavitatsiooni Ja Rf Masin, Warhummer40k.

Brändi Nimi NoEnName_Null
Tüüp salendav masin
Garantii 1 Aasta
Tehnoloogia Vaakum+Kavitatsioon+ RF
Mitmepooluseline RF 5.5 MHz
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number FR-5D
Operatsiooni Süsteem 40KHz
Tripolar RF 4.5 MHz
Funktsioon Kaalulangus
Suurus 115*60*50cm
Teenus OEM ODM
värv Valge
Stiil Tulus
Pinge AC220V/50Hz AC110V/60Hz
Sertifitseerimine CE

Kirjutage arvutus!

5D Nikerdamist Vahend Multi-funktsioon Face Lift Ultraheli 40k või 80k Kavitatsiooni Vaakum keha vormimine Salenemisele masin

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted