Originaal Motorola G6 Mängida LCD Ekraan Puutetundlik Digitizer Kit + Remont Vahend Moto G6Play XT1922 LCD Ekraan

€17.59

Saadavus: On laos

m53852

Originaal Motorola G6 Mängida LCD Ekraan Puutetundlik Digitizer Kit + Remont Vahend Moto G6Play XT1922 LCD Ekraan Tere tulemast meie poodi!Juhime tähelepanu, et meie olulised näpunäited :

1.Kui te otsustate tellige meilt, palun lugege selgelt allpool,kui te kahtlete lihtsalt pls võtke meiega ühendust esiteks,me püüame oma parima, et lahendada teie probleemi.

2. Kui soovite koht bluk tellimused, palun võta meiega ühendust ja küsi pakkumisi,me anname teile parima whoelsale hinnad .

3.Pärast kauba eest, Palun ärge paigaldage otse kui olete kauba kätte.

1)Ühendage oma telefon katse esiteks, kui toode on normaalne siis installida või lasta spetsialistide abi.Mis tahes kahju või defekt, mis on põhjustatud vale operatsiooni ei ole reguleerimisala kvaliteedi tagamine.

2)Palun, ärge avage vaidlus, siis on kahju.Suhelda rohkem, et tagada, et me mõlemad pooled lahendada probleeme hästi.

Umbes Garantii:

1.Tooted on kõrgeima kvaliteediga,nii et kui te ei ole rahul objekti olete ostnud,võtke ühendust meie klienditeenindusega Meeskond .Niipea, kui võimalik.Me saame aidata teil mis tahes tulu ja toetused, mis põhineb seisukord punkt.

2.Kui kaup teile ei saanud, nagu kirjeldatud.Palun teavitage meid ja saata meile tagasi 3 päeva jooksul raha tagasi.Maksame nädala jooksul kättesaamisest alates kauba tagastamine.

Tagasiside:

1. Teie rahulolu on meie tegutsemine!Teeme oma parima, et tagada lisatasu teenused teile. 2. Teie tagasiside on väga oluline, et meie ettevõtete arengu ja gabariit, kui hästi meil läheb.Me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta.Aitäh!

Märksõnad:Ekraan Motorola G6 Pluss, Ekraan Motorola Z2 Mängida, Ekraan Moto G4 Mängida, Mikro Telefoni, Lg Nexus Telefon, Moto M Ekraan, Lcd-moto G6 Mängida Originaal, 225 Nokia, Ekraan G6 Mängida, Kopeeri Samsung.

Ekraan > 3"
Brändi Nimi DEKANO
Mudeli Number Motorola G6 Mängida
Stock Pakkumise Tehase suur kogus laos
LCD Komplekt Jah
Materjal TFT
Ühilduva Brändi motorola
Päritolu CN(Päritolu)
Kasutamine Parandada oma purunenud telefon
Paremus 100% Ei Surnud Pixel
Ekraani Resolutsioon 1280x720
Tüüp LCD & Touch Screen Digitizer
QC Testitud Enne Saatmist
Sertifitseerimine PUUDUB
Punkt Seisukord Uus
Touch Ekraani Tüüp Mahtuvuslik Ekraanil
Tarneaeg Sees 2 tööpäeva pärast makse on kinnitatud
Hinne kvaliteeti Tõeline AAAA

Kirjutage arvutus!

Originaal Motorola G6 Mängida LCD Ekraan Puutetundlik Digitizer Kit + Remont Vahend Moto G6Play XT1922 LCD Ekraan

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted