TWOHEARTSGIRL Armas Kass Disainer Pagasi Katab Reisi-Veekindel Pagasi Kate Kaasaskantav Elastne Venitada Kaitsta Kohvri Kaas

€9.08

Saadavus: On laos

m54143

Suurus: S,M,L,XL Materjal: 85%polüester+85%spandex tolmukindel, kriimustuskindel, lagunemisvastastes Brändi sissejuhatus TWOHEARTSGIRL uus mood brändi Hiinas.TWOHEARTSGIRL On ainulaadne kauplus, kus inimesed saavad kohandada,kauplus ja müüa toodet rida.Siin saate kohandada mis tahes toode,igal ajal,aga sulle meeldib.Toetame tilk laevandus,tasuta saadab kauba oma kliendile otse.

kohandada teenus,saada pilt mulle, palun.

Maksmine: 1.Täielik maksmine peab toimuma 7 päeva jooksul pärast tellimuse või tellimuse kehtetuks või tühistatud süsteemi. 2.Veenduge, et teil on täitnud kõik üksikasjalikku teavet, nagu kontaktisik,aadress,postiindeks ja telefoninumber täites oma ostja teavet.Kohaletoimetamine: 1.Me free shipping Hiina Post Air Mail jõuda.Tasuta kohaletoimetamine poolt Epacket, et Venemaa ja USA,on enamiku riikide jooksul 14-55 tööpäeva jooksul. 2.Saadame kauba 2-5 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on kinnitatud,kui makse ei ole kättesaadav,tellimuse suletakse automaatselt.Tagasi ja Garantii: 1.Kõik kaup on kontrollitud enne saatmist,nii et kui sa ei ole rahul ostuga,võid vahetada punkte, üks nädal ja siis sodi cantact meile 24 tunni jooksul kätte teie ostu. 2.Laevandus ja käitlemise tasu ei tagastata ja klient peaks vastutama kõik tasuta tagastamise ja reshipping. 3.Kõik objektid peavad olema esialgse tingimused,sealhulgas kasti ja aksessuaarid,Meeste tehtud vead ei ole tagatud,nagu katki,kriimustatud ja nii edasi.

Märksõnad:Juhul Kohver, õie Hõlmab Pagasi, Luksus Hõlmab Pagasi, 40 Tolline Pagasi, Tüdruk Hõlmab Pagasi, 33-tolline Kohver, Cristmas Teenetemärgi 2021, 45 Tolline Kohver, Lepim, Sõita Käru.

Peamine Materjal Polüester
muster koer
Brändi Nimi twoheartsgirl
Kirje Nimetus pagasi kate stretch riie
Toote Tüüp tolmukindel,venitada,anti-tolmu,Kriimustuste,veekindel
Muster Tüüp Loomamustrid
Suurus et 18/20/22/24/26/28/30/32 tolline pagasi puhul
Toote Kaal 200g
Kirje Pikkus 50cm
Reisi Tarvikud Pagasi Kate
Sobib pagasi kate kohvri kaas
Mudeli Number S/M/L/XL
Materjali Koostis 85%polüester+85%spandex
Toote Laius 20cm
Toote Kõrgus 70cm
Kohandatud Jah

Kirjutage arvutus!

TWOHEARTSGIRL Armas Kass Disainer Pagasi Katab Reisi-Veekindel Pagasi Kate Kaasaskantav Elastne Venitada Kaitsta Kohvri Kaas

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted