MOVOLS 1080P 8CH H. 265 AI DVR Video Surveillance System Kodust Väljas Öise nägemise Turvalisuse Kaamera Veekindel CCTV Kaamera Süsteem

€98.37

Saadavus: On laos

m5598

Pakendi Sisu 1 x 8CH CCTV XVR 4* Kuppel 1080P CMOS IR Ilmastikukindel Kaamerad 12 Led, 4 x 18m(60ft) Võimsus Video Plug and Play Kaabel CCTV Kaamera 1 x 12V Toide DVR 1 x 12V Toide Kaamera 1 x 1 kuni 4 split-kaabel 1 x Hiirt DVR 4 x CCTV kleebis 1 x 1M HDMI Kaabel-1 x inglise kasutusjuhend

Näo Tuvastamine

Kanal 1 on näo tuvastamise funktsiooni.Kui süsteem tuvastab ühe näo, kuvatakse hoiatus ja süsteem automaatselt salvestada ja talletada see.

Perimeeter Alarm

Movols videovalve süsteem pakub rohkem intelligentne kaitse meetmeid.Kanalis 1,saate määrata hoiatus rida.Kui objekt puruneb, süsteem salvestab automaatselt ja saadan teile hoiatuse.Objekti Hooldus

Movols videovalve süsteemi saab hoolitseda oma väärisesemed.Kanalis 1, saate määrata kaitsva ala objekte, mida on vaja.Kui need on liikunud, saad hoiatuse ja süsteem salvestab automaatselt ja salvestada.Täpsem H. 265 Video Compression

DVR Komplektid Võtab täiustatud H. 265 video kompressiooni, vähendab 50% faili suurus ja hoida sama kvaliteediga võrreldes H. 264 üks.

Kogemus 1080P Süsteem

Ideaalne kodu või äri 1080P(1920 x 1080) pakub erandlik Full HD resolutsiooni ja kvaliteeti, suurendada tõhusust ja järelevalve võimeid.

Suurepärane Öise Nägemise Kaamera

1080P kaamera on väga hea öise pildi kvaliteet.Koos 12tk SDM LED tuled ja infrapuna kiirguse 24-tunnist järelevalvet, hea kindlustunde osas on ennetada ohtu turvalisusele.

Liikumistuvastus —Nutikaim Viis Teated

Kui liikumine on tuvastatud seireala,instant e-kiri saadetakse teie postkasti ja telefoni automaatselt.Saad kõike teadvat isegi olete kodust eemal.

· Saate luua konkreetse liikumise avastamine tsoonide jälgida teatud piirkondades, nagu te soovite.

· Saate reguleerida liikumise tuvastamise tundlikkuse, et vähendada valehäirete.

· Te saate kontrollida taasesituse igal ajal kindlaks teha, mis juhtus Tsentraliseeritud juhtimissüsteemi

Ainulaadne kliendi tarkvara, pakkuda professionaalset tsentraliseeritud haldamise süsteem.Lihtsalt kontrolli DVRs erinevate paikade kohta Üks ARVUTI.

Juurdepääs läbi mitme platvormi,Remote Vaatamine,ükskõik Millal ja Kõikjal

Ükskõik, kus sa oled, saate kaugjuhtimise teel telefoni juurdepääsu turvalisuse kaamera, et näha live streaming ja viibida ühendatud.Eemalt vaadata kaamerad kaudu tasuta Movols App oma mobiiltelefoni, tasuta Movols Kliendi arvutis, web brauserid (IE, Google Chrome, Microsoft Serv, Safari, Firefox, jne.).

QR-koodi skaneerima, et remote access sekundit, remote vaatamine telefonis, padi ja PC.

(Toe iOS, Android mobile device & Windows PC).

Veekindel töötab Ideaalselt Õues kui Ka Siseruumides

MOVOLS valve kaamera on tugev alumiiniumist korpus ja korpus koos .Nii et võite julgelt installida väljas, nagu oma garaaž, tagahoovis, või kusagil mujal.See võib seista karmid ilmastikutingimused, sealhulgas vihm, lumi, tugev külm ja kuumus.

Sobib Erinevate Kohtade Järelevalve

Kaamera on suurepärane kohanemisvõime võimaldab tal täita veatult siseruumides/väljas.

Hübriid 5 in 1 TVI XVR

Movols Penta-brid full HD recorder integraded self-kohanduv režiim ühendada kõik tüüpi kaamerad (Analoog, AHD, TVI, CVI ja IPC), vastavalt selle täiustatud tehnoloogia, et sa saad Täis-HD video salvestamise eest mis tahes režiimis kaamerad.

3 Viise Salvestamine

1.Täiustatud Liikumistuvastus Salvestamine

Kui liikumise tuvastamise funktsioon on aktiveeritud, DVR saab salvestada ainult siis, kui liikuma saab avastada, kaitse-tsoonis.

2.Käsitsi Salvestamine

3.Registreerimine Ajakava

Plug and Play

Kõik compenents sisaldu komplektis.Üks samm on saada valmis kasutamiseks.

Palun märkida see pilt lihtsalt võrdluseks multi-mudel sisend, mis ei ole pakendis kaasas.

Nüüd olen laos kell Venemaa, sealt saame pakkuda tulumaksu vaba ja kiire saadetis teile; tellimuste Hiina ladu, võime uuendada oma jäätmesaadetise parem viis.Vedu Hiinast võib tulla täiendavaid Kohandatud Tasud, Maksud & kõrvalises Piirkonnas Tasud, palun, et õppida oma riigi kohandatud poliitika, Movols ei vastuta nimetatud tasusid.

Me anname 1 aasta garantii DVR Kaamera.Mis tahes küsimusi, palun võtke meiega ühendust, suhtlemine on palju tõhusamalt kui avamine vaidlus.

Märksõnad:4ch Dvr Kit, Ps4 Usb, 4 Kanaliga Dvr Kit, Cctv Kaamera Dvr Kaamera 2, Cctv Gsm-2 Kaamera, 16ch Cctv Süsteem, Kaamera Komplekt Cctv Kaamera 2, Väljas Cctv Kaamera Komplekt 2 Kaameraid, Voodi Komplekt, Videovalve Süsteem Koos Kõvaketas.

värv Valge
Sertifitseerimine PSE
Horisontaalne Resolutsioon 1080P
Mudeli Number MO-KIT-1284DB
Objektiiv 3.6 mm
Video Formaat PAL või NTSC
Arv Kaamera 4tk Dome Kaamerad Järelevalve
TK Kaamera 4tk
KETAS saab osta ka poest
Funktsioon Veekindel ip67
Video Väljund VGA / HDMI
kujutise Sensor 1/2.9 2MP Progressive Scan COMID
Resolutsioon 2MP
Brändi Nimi Movols kaitsta teie kodu
Kaabli Pikkus 18m
pakkimine H. 265
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

MOVOLS 1080P 8CH H. 265 AI DVR Video Surveillance System Kodust Väljas Öise nägemise Turvalisuse Kaamera Veekindel CCTV Kaamera Süsteem

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted