Uus Sügis-Talv Puuvill Laste Mütsid Komplekt Baby Tüdrukud, Poisid Beanies Mütsid Väikelapse Lapse ühise Põllumajanduspoliitika Sall Kids Müts 4-12 aastat vana

€4.98

Saadavus: On laos

m56126

Mood Tarvikud Hot Müük 70%MAHA

Näiteks 4-12 aastat vana Uus Mood Sügisel Talvel Puuvill Laste Mütsid Komplekt Star Armastus Südames Prindi Baby Tüdrukud, Poisid Beanies Mütsid Väikelapse Lapse ühise Põllumajanduspoliitika Sall Kids Müts Suur Suurus Puuvill Laste Müts, Sall, Komplekt Sall Suurus:25*44 cm Mütsi Suurus:24*23 cm Toote Kirjeldus: See Müts ja Sall suitalble näiteks 4-12 aastane laps kanda kevadel, sügisel talvel, ( sall erisoodustuse õmblusmaterjalid on töödeldud ) Kvaliteetse Kaelus, Elastne Väga Hea, sobib Ka mõned ema kanda, Loodan, et teie laps ja ise õnnelik iga päev Teine see müts ja sall on 1-3 cm Viga on normaalse suurusega, Kui teil on väga meeles, palun osta ettevaatlikult, Tere,sõbrad,selles poes,Ka 1-3-aastane laps müts, sall määrata, Kui teil on vaja muid stiilis müts, sall, komplekt, Lõpuks, ma soovin, et sa õnnelik shopping ! !

Palun lisada see toode oma "Soovide Nimekirja", või ,lisa minu poodi oma "Poes".Tänan teid väga!!! ^-^

Palun pange tähele, vene / Valgevene ostjad:

1, uus poliitika, Venemaa, vene ostjad peavad nõuab täielikku nimi pikap.Nii et palun kirjutage oma täielik nimi, kui et , siis võite saada oma kaupa normaalne, aitäh!

2, Posti Soome Majanduse, tõene ja täpne saabumise aeg on 45-90 päeva , ja see ainult näitab transiit linna Logistika Teavet Soome/Luksemburg .pärast vene / Valgevene logistika teavet ei salvestata .Kui teie kaitse tähtaeg on lõppemas, te ei ole saanud oma toodet, palun öelge meile, vaba, me aitab teil laiendada kaitset kuupäeva 20-30 päeva, nii et palun ärge avage vaidluste pärast sünnitust 60 päeva jooksul, ainult palun ootab kannatlikult.Mõni küsimus, palun võtke meiega tasuta!Aitäh!

Kui soovid teada, täieliku logistika informatsiooni, siis palun vali Posti Soome või Hiina Posti Tähitud lennuposti, kui teile selleks.Tänu nii palju!

Palun Arvestage:

1, Meie pood min et on 7usd ( koos jälgimise numbri ).Kui tellimuse summa on vähem kui 7usd, siis me laeva teil kaudu Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus (ilma jälgimise numbri)

2, Kui te soovite osta suur kogus toode, me tsiteerida teile konkurentsivõimelise hinnaga, võtke meiega vabalt, aitäh!

Tasumine

1) Makse on eeldatavasti olema laekunud 3 päeva jooksul enampakkumise lähedal.

2)kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud, mis tehakse enne ostmist

3)Me laeva objekt vastavalt oma aadressi annate meile, nii et pls anna meile õige aadress.

4)Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.

Vedu

1) Palun veenduge, et olete kirjutas täisnimi / täielik aadress / õige postiindeks ja telefoni Nr .Esemed on ainult kaasas 5-7 päeva jooksul pärast makse on kinnitatud,

2)hiina post air mail :võtab tavaliselt 15 - 90 tööpäeva jooksul, et wordwide(palun pange tähele, et "müüja laevandus meetod" ei ole võimalik jälgida,siis palun valige hiina post air mail).

epacket : 10-20 tööpäeva jooksul

ekspress: 5-12 tööpäeva jooksul.

ems:10 -20 tööpäeva jooksul. (välja arvatud puhkuse päev ja midagi unexpectation)

3) Oluline: Vastavalt Moobo.ee reegleid,kui te ei saada selle pärast me välja saadetud 60 päeva( Brasiilia / Venemaa / Argentina on 90days ),tagastame raha, et teile kohe.Kuid Millalgi tolli-või ilm probleem see lükkub mõne päeva jooksul.See võib olla kuni 35-65 tööpäeva on palju kontrollimatu tegurid, rahvusvaheline laevandus,nagu loodus katastroof / puhkus / post strik / sõda jne.nii et teie kaup võib-olla mõned päevad hilinenud või kadunud,ma loodan, et sa võid oodata rohkem kui 60days või 90days.täname lahkelt mõistmist ja kannatlikkust.

Kui te ei saanud pakenditel tavaliselt aega,pls võtke meiega ühendust kontroll .kuid mitte avatud vaidlus ilma cotact .

Tagastamise poliitika

1)1)Me garanteerime, et teie nullilähedane ostu kogemus siit.

2) Kui toode on mingeid kvaliteedi probleeme,siis võib taotluse tagasi või tagastamise 7 päeva jooksul pärast esemed.aga palun ühendust meie klienditeenindusega esimene enne tagastamise või avamise vaidluses meie vastu,me oleme väga õnnelikud, et lahendada oma iga küsimustele.

3)Kui te ei ole rahul küsimusi meie toodete lisaks toodete kvaliteeti, mida soovite muuta teemad või objektid,kõik tooted tuleb tagastada algses tingimused,või me keeldub tagastamast.ostja on vastutav kõigi tasude toimus tagastamise protsessi.

Tagasiside

1)Teie Tagasiside on väga oluline meile, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside viis tähte, ja võtta paar sekundit, et usa võtaks oma rahulolu meie kauba ja teenuse,Teie julgustust hoiab meid edasi.Tänan sind nii palju !!

2)Meil alati pakkuda madalaima hinna parima kauba ja teenuse teile.

3)Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne või negatiivne tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada probleem, ja jätan teid õnnelik shopping meeleolu siin.Aitäh!

Võtke meiega ühendust

Kui teil on küsimusi või vajate mingit abi, palun võtke meiega ühendust!Võite meiega ühendust jättes meile sõnum Moobo.ee TradeManager või kirjuta meile.Aitäh!

Märksõnad:Laste Müts Komplekt, Fedora Naiste Müts, Salli Komplekt, Laste Müts, Sall, Komplekt, Lehekülg Poiss Kork, Tüdruk Müts, Müts, Sall, Komplekt, üpp Peakokk Poiss, Puu-müts, Christma Müts.

Muster Tüüp GEOMEETRILINE
Sügisel beebi sall Talvel beebi sall
Sugu Unisex
Cotton baby müts Uus mood laste komplekt
Materjal Puuvill
Päritolu CN(Päritolu)
Osakonna Nimetus Lapsed
Sügisel laste müts talvel beebi müts
Puuvill beanies kork beebi tüdrukute müts, sall
Beebi sall ja kork komplekt näiteks 4-12 Vanus kanda kevadel, sügisel talvel
Mood kevadel beebi müts Laste müts ja sall, komplekt
Poisid tüdrukud ühise põllumajanduspoliitika salli komplekt lapsed müts, sall krae
Kaela sall krae lapse Puuvill Kids Müts, Sall, Komplekt
Stiil Casual
Brändi Nimi YWSZBBST
Beanies ühise põllumajanduspoliitika poistele Beanies ühise põllumajanduspoliitika tüdrukud
Toote Tüüp Skullies & Beanies
Mudeli Number Sügis-Talv Cotton Baby Müts, Sall
Laste skullies Müts Baby poiste müts, sall

Kirjutage arvutus!

Uus Sügis-Talv Puuvill Laste Mütsid Komplekt Baby Tüdrukud, Poisid Beanies Mütsid Väikelapse Lapse ühise Põllumajanduspoliitika Sall Kids Müts 4-12 aastat vana

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted