Algne Graafika Kaart Arvuti videokaardid TESLA K40C 12G Graafika Computing GPU Kiirendatud Sügav Õppimine Graafika Kaart

€322.55

Saadavus: On laos

m56127

Kallis ostja:

Have a nice day!!Tere tulemast minu poodi,Palun võtke minuga ühendust, kui te vastama ühelegi küsimusele,ma püüan oma parima, et rahuldada sind.

Näita pilte

maksmine :

Enne asjade ostmine,Pange tähele:

1. Palun veenduge, et juhatuse mudelid ja masin mudelid.

2 .Me 100% testitud ükshaaval enne shipping .Kui toode on vigane veo ajal, palun teavitage meid kohe pärast seda, kui teie seda saanud.

3. Meie tooted on hea välimus ja funktsioon .Saate oma tellimus 100% kindlust.Ma luban, kõik minu tooted töötavad!!!

4. Sõltumata sellest, mis tüüpi TV, niikaua, kui T-con juhatuse mudel ja suurus õige ,See võib olla ühilduv.

5. Ärge avage vaidlus, sest toode on vana.Meil on üksikasjalik kirjeldus.Kui te ei saa seda aktsepteerida, palun ära tee, et, ja ei tekita asjatuid vaidlusi.Aitäh!

6. Osa toode on uus ja originaal, juhul kui varud on uus laos, saadame kõik uute toodete, kui juhul, uute varude välja müüdud, siis me saadame vana tooteid.Nad töötavad täpselt sama!Ei ole mingit vahet,!

7. Tooted on kõrgeima kvaliteediga,nii et kui te ei ole rahul objekti olete ostnud,võtke ühendust meie klienditeenindusega Meeskond .Niipea, kui võimalik.Me saame aidata teil mis tahes tulu ja toetused, mis põhineb seisukord punkt.

1.Me saadame välja, et 1-3 päeva pärast kinnitavad makse.

2.Saate valida, DHL/TNT kiire shipping

Märksõnad:Kõrvaklapid Akg Q460, Oppo X, 3 Mudel, Audio-technica Kõrvaklapid, Mp3 Mängija Xduoo, Palit Graafika Kaardid, Behringer Potentsiomeeter, Fiio Ldac, AD8397, Graafika Kaart.

NAME3 videokaardid
Name2 Arvuti graafika kaart
Funktsioon TESLA K40C 12G
Toote Tüüp MP3 mängija Tarvikud Komplektid
Ühilduvad Seadmed Brändi Muud
Päritolu CN(Päritolu)
Name1 Graafika Kaart
Mudeli Number TESLA K40C 12G

Kirjutage arvutus!

Algne Graafika Kaart Arvuti videokaardid TESLA K40C 12G Graafika Computing GPU Kiirendatud Sügav Õppimine Graafika Kaart

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted