1/24 Skaala 75mm Värvimata Vaik Joonis Rooma Legionary

€14.20

Saadavus: On laos

m59264

Tere tulemast kauplus

Toode on kokku panemata, värvimata mudel (nagu pic1 näidatud).Ostjate vajadust poola, remont, montaaž ja spray värv.Pilt 2 näitab, on valmis mõju,Kui on vastuolu pildi ja tegeliku toote tegelik toode reguleerivad,Vahepeal lõpptulemused sa toodetud tootmise tehnoloogia mõjutab teid isiklikult, kui sul meeles, siis palun ärge ostke.

pic1

Lõplik mõju toodetud individuaalsete oskuste tase meie, et me saata niipea kui võimalik,Kõik tellimused lähetatakse järjekorras, et Tänu piiratud inimressurssi, kui et rohkem, kui vedu võib hilineda, lubame, et saada selle paketi puhul saadetise jooksul, palun mõista.

Meie tooted on kõik õige kontroll, siis kindlalt pakendi ja laeva välja.

express shipping on kolmas isik eeldada, et me ei saa oodata mingeid probleeme, mis esinevad transiit.lähedal saamist kaitse, kui te ei saa pakett, palun võtke meiega ühendust, et laiendada kaitset kättesaamisest.

kui te saate pakett küsimus, palun võtke ühendust me läbirääkimisi, me anname teile rahuldava lahenduse, kui ostja ei ole mingit teatist esitama vaidlused otse, me paneb oma musta, palun mõista.

Märksõnad:Värvimata Kujukeste Vaik, Vaik Sõdurid Arvandmed 75mm, 135 Mudel, 124 Ajalooline Joonis, 75mm, Rooma Sõdur, 1 64 Vaik Joonis, 75mm Vaik, 79mm, Monster Vaik.

Tüüp vaik joonis
Mudeli Number Joonis
Materjal Vaik
Hoiatus Hoolikalt väikeste osade,EI SÖÖ
Skaala 1
Kogus Komplekti Üksuste >5
Teema Film & TV
Sugu Unisex
Brändi Nimi SUURBRITANNIA SURMA
Vanus > 14 aastat vana

Kirjutage arvutus!

1/24 Skaala 75mm Värvimata Vaik Joonis Rooma Legionary

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted