Põhjamaade haru klaasist mull varju lühter valgustus kaasaegne elutoa lamp magamistuba romantiline kuld rippuvad tuled led võistluskalendri

€91.15

Saadavus: On laos

m59273

1.MÄRKUS: see hind ei ole lisanud ühtegi tolli tasu ,klient peaks maksma tolli tasu ja teha tollivormistuse aeg

2.Venemaa Klientidele:valida "Cainiao Raske Pakk Rida""Moobo.ee Premium Laevandus",pakk tuleb ostjal õigus passi teabe tolli-hea,kui ei,Venemaa toll tagastab see meile.kui teie pass asendada enne,tuleb uuendada oma uusim passi kommetest kodulehel või võtke meiega ühendust,enne kui koht selleks.

3.Kõikidele Klientidele:võlgnevused viirus "COVID-19" aktiivne maailmas,ja see on väga tõsine,kõige lennu stop sõita,ilma piisavalt lennu-laeva ja kauba,nii et tarneaeg on viivitus,tarneaeg ole kindel,võibolla paki tulevad kuu,või äkki tulevad rohkem kui kaks kuud,siis teadke, see ja mõtle hoolikalt, enne kui koht selleks,tänan.

Märksõnad:Hõbe Kuld Lühter, Karusnaha Valgust, Varju, Klaasist Toru Vee, ülesanne Tuled, Led Lamp, Chandelie, Lu Ripats Valgustus, Mull Klaasist Lamp, Mull Lühter Hõbe, Lamp.

Valgusallikas LED-Lambid
Valgustus Ala 10-15square meetrit
Brändi Nimi täielik matcher
Lüliti Tüüp Nupp-lüliti
Aluse Tüüp G9
Päritolu CN(Päritolu)
Pinge 90-260V
On Pirnid Komplektis Jah
Materjal Metallist
Garantii 1
Koht Hotelli Tuba
Technics Värvitud
Lambivarju Värv Valge
Mudeli Number LM2080
Stiil Kaasaegne
Toite Allikas AC
Arv valgusallikad 9
On Hämardatav No
Sertifitseerimine CCC
Käitise Tüüp Toru Püstitatud
Lõpeta Harjatud Nikkel

Kirjutage arvutus!

Põhjamaade haru klaasist mull varju lühter valgustus kaasaegne elutoa lamp magamistuba romantiline kuld rippuvad tuled led võistluskalendri

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted