UUS ASTANA Pro Team suvel jalgrattaga Jersey set Jalgratta Riided Hingav Meeste Lühikese Varrukaga särk Bike lühikesed püksid, rinnatüki 20D Geel-padi

€15.08

Saadavus: On laos

m5975

Me võtame alipay Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro deebetkaart, WebMoney ja panga ülekanne.Rohkem makse valikud on saadaval Moobo.ee tulevikus.tänu Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

--------------- Vedu ---------------

Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.Me saadame kaubad 3 päeva jooksul, kui teie makse on lõpetatud.Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud, vahendustasud, maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.

--------------- Garantii & Hooldus ---------------

Pakume 1-kuu tasuta asendamine.Ostjad võivad nõuda toote asendamist 15 päeva jooksul alates sinu kätte toodet .Ostja peab tagastama toote originaal tingimused meile ja peaksid kandma tagastamise postikulud.

--------------- Tagastab ---------------

Teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele parimat, et saame.Me hüvitame teile, kui te tagasi esemed 15 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.

Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

--------------- Tagasiside ---------------

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

'

Märksõnad:Tsükli Meeskond, Jalgrattasõit Rühma Komplekt, Teele Raam, Jersey Spexcel, Hiiglane Ciclyng Riided, Pro Meeskonnad Rattasõit, Jalgratta Tee, Bike Ühtne, Cicling Jersey Sky, Tsükli Pro Team.

Varruka kasutada Itaalia Non-Slip Vöö Mugav ja mitte pingul tugeva venitada ja elasticit
itaalia tint Kõrge värvipüsivuse, värvikas, pesta ei fade
Müügi Meetodid Tehase Otsene Müük
Pakendi Kaal 0.42kg (0.93lb.)
Üksuse Tüüp Komplekt
Tüüp Jersey Komplekti
Õmblemine Protsess väga hea
tõmblukk Self-Locking tõmblukk / Sile mitte-kaardi kett
Mudeli Number PM-DBT-034
Pakendi Suurus 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Materjal Multi-Kangas Pleisse
Kanga Õmblemine 2 professionaalsete riie mõistlik lõigata õmblemine
Hooaeg Suvi
Itaalia GEEL-PADI 20D Coolmax GEEL Pad Quick-Dry Funktsioon Tunnevad end mugavamalt
Tagasi tasku peegeldav Muuta jalgrattasõit turvalisem
Tõmblukk Pikkus Täielik
Sugu MEHED
Jalgrattasõit Jersey Pad Stiil GEEL Hingav Pad
Päritolu CN(Päritolu)
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Brändi Nimi RCC SKY
Varruka Suurus lühikesed varrukad
Kampsunid Materjal 100% Polüester

Kirjutage arvutus!

UUS ASTANA Pro Team suvel jalgrattaga Jersey set Jalgratta Riided Hingav Meeste Lühikese Varrukaga särk Bike lühikesed püksid, rinnatüki 20D Geel-padi

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted