Elasic Magic Diivan kaas Sobivus Ristlõike L-kujuline nurgas Diivanil Kate Venitada 1/2/3/4 Kohaline 1TK

€10.41

Saadavus: On laos

m60598

Toote Omadused

- Kõrge tihedusega kangast kaitseb teie diivan ootamatutest plekke. - Screen print tehnoloogia, mida kasutatakse tugev värvipüsivuse. Elastne kangas lihtne rakendus. - Sidemega ja käsn baar disain pakub täiuslik sobivad ja mittelibiseva haarde. - Saadaval erinevaid värve ja mustreid disain sobitada mis tahes interjööri. - Saab kasutada kodus, hotelli või erilistel üritustel. - Tuleb 4 suurustele, sobib erinevad diivanid ja diivanid. - Täiesti masinaga pestav.

Suurus Juhend

Lahkelt mõõta suurust oma diivan hoolikalt.Võtke arvesse käetoed liiga.Kui te ei võta käetoed arvesse, diivan kate võib-olla ei sobi teie diivan. 1. Ühe kohaline diivan, hõlma pikkus diivan tuleks jooksul 90-140 cm 2. Kahe-kohaline diivan hõlma pikkus diivan tuleks jooksul 145-185 cm 3. Kolme-kohaline diivan hõlma Pikkus diivan peaks olema 195-230 cm 4. Nelja-kohaline diivan hõlma pikkus diivan peaks olema 235-300 cm 5.Sest ristlõike või nurga diivan, me soovitame osta 2 kaaned.Suurus kate sõltub pikkus, AA, BB ning CC read.Näiteks: Kui AA=200 cm, BB=160 cm, siis sa peaksid minema 1 TK kolme-kohaline diivan ja kaanega 1 TK kahe-kohaline diivan kate.

Sammud Paigaldamist Slipcover

Samm 1: Leia etiketile slipcover.Koht slipcover üle diivan selliselt, et etikett läheb kell tagakülg oma diivan.2. samm: jaotage ühtlaselt kangast üle diivan.Säti kesklinnas oma slipcover vahel käetoed.Tõuke-valge käsn silindrid ruumide vahel padjad.See kuju kaas diivan ja aitab hoida riie vormi paigaldatud.3. samm: Nüüd kallutada diivan ülespoole ja seo elastsed sidemed tihedalt.Püüa tõmba ees ja taga, samuti nii pool lipsud koos.Samm 4: Tõmba kõik üleliigne riie ja vitsutama see tihedalt sisse kortsu vahel taga ja asukoht.5. samm: Asetage padjad või padjad oma diivan nüüd ja lõõgastuda!

Märkus

1. Käsitsi Mõõtmine, viga on 1-4 cm on vastuvõetav. 2. Kui soovite muuta on tekkinud toote vale suurus, siis palun võtke meiega ühendust. 3. Kiire ja tasuta shipping ei tähenda, et sa ei pea maksma extra kohandatud. 4. Diivan või kaane suurus eri riikide jaoks ei ole sama.Palun teha nõuetekohase uurimistöö ja mõõta neid täpselt enne ostu. 5. Pikamaa reisi võiks teha toote natuke volditud või creasy.Kuid see ei mõjuta kvaliteeti ja toote kasutamise. 6. Me ei paku jaemüük pakendamise teenust.Kui ostad toote kaubanduslik eesmärk või esitada see nagu kingitus, palun kaaluda pakendite oma lõppu. 7. Kuna kasutada erinevaid ekraane, pilt ei pruugi kajastada tegelikku värvi toode.Siiski, me garanteerime, et stiil on sama, nagu on näidatud pildil.Kui sa leiad mingeid raskusi, samal ajal kasutades meie veebisaiti või tellimuse, palun võtke meiega ühendust.

Hoiatus

- Vältige bleach pesu vahetus - Peske talle riided või rõivad, millel on sarnased värvid.

Kohaletoimetamine ja tagastamine

1. Me lähtekoha kõik tellimused 5 päeva jooksul, sest mõned turvakontroll, mille Moobo.ee.Saatmise kuupäev võib olla laiendatud tõttu pühad. 2. Teie toode saadetakse teile jooksul 10 kuni 60 päeva.Riikides, kus meil saab vähem tellimusi, tarneaeg on 120 päeva. 3. Me nõuda ülesanne on kõikvõimalike vale üleandmise ja kvaliteedi küsimustes toote. 4. Ettevõte ei ole vastutav igasuguste tolli -, maksu-ning sihtkoha riik. 5. Nõutavad andmed, sh aadress, postiindeks, telefoninumber, e-posti ja mobiiltelefoni number peaks olema täielik ja täpne. 6. Iga venemaa kodanik klient, palun anna oma täielik nimi, täielik sünnitust oma kaupu. 7. Hulgi-müüjad, see on soovitatav, et meiega otse parimad hinnad, samuti laevanduse allahindlusi. 8. Hiina Posti Tähitud lennuposti kasutatakse saadetise teie kauba Ameerika Ühendriikides, Euroopas ja teistes maailma osades.See võtab tavaliselt 15 kuni 45 tööpäeva jooksul pakkuda oma saadetise teile.Kui kokku osta ületab $180, EMS või DHL vastutab pakkuda oma tooteid teile.Kui teil on shipping lemmik, palun võtke meiega ühendust ja andke meile teada.

Tagastab

Me veenduge, et kontrollida kõiki üksusi enne lähetamist neid teile.Juhul kui objekt on kahjustatud veo ajal või kohaletoimetamise, ärge kartke, et meile helistada ja andke meile teada lähema seitsme päeva jooksul.Meie pühendunud klienditeeninduse meeskond pärast kontrollida, et kas saadame teile asendamine tellimuse tasuta või tagastame raha.Kliendi rahulolu on meie peamine motiiv.

Kohta Tagasisidet

Klientide tagasiside on väga oluline, et meie firma; palun anda tagasisidet peale igat sünnitust.Kui olete rahul toote ja teenuse, veenduge, et jätke positiivset tagasisidet ja hinnake meid.Juhul, kui te ei ole oma ostuga rahul, palun võta meiega ühendust ning teeme kõik endast oleneva, et lahendada see.Ootame vastust meilt 24 tunni jooksul selgitus ja vabandus.Oleme tänulikud, kui teil oleks suhelda meiega enne kirjalikult negatiivset tagasisidet.

Märksõnad:Kate Diivan Venitada, Lühikese Diivan Hõlmab, 3 Kohaline Kate Diivan, Decor Diivan Hõlmab, Kate Diivan, Suur Diivan Kate 3 Kohaline, Diivanil Kate Diivan, Suur Läbilõike Diivan Hõlmab, Vaip Euroopa, Hiina Padi.

värv 24 Värvid
Brändi Nimi FORCHEER
Kasutada Reguleerimisala Kodu,elutuba,Vastupidav Mööbel Protector Diivan,Siseruumides Väljas
Kohaldatava Diivan Topelt-kohaline Diivan
Materjal 92% Polyester ja 8% Spandex
Päritolu CN(Päritolu)
Stiil Euroopa
Pakett Inclding 1 Tükk Diivan Slipcover
Tootmine Diivan Kate
Kirje Nimetus Diivanil Kate elutuba
muster TRÜKITUD
Muster Tüüp triibuline
päritolu Hiina
Mudeli Number Diivan Kate
Suurus 145-185cm

Kirjutage arvutus!

Elasic Magic Diivan kaas Sobivus Ristlõike L-kujuline nurgas Diivanil Kate Venitada 1/2/3/4 Kohaline 1TK

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted