2019 Uus Sarv Kitsede Kolju, Ripats, 316L Roostevabast Terasest Mood Soild Mood Lahe Kolju Lambad Ripats

€4.92

Saadavus: On laos

m60921

------------------------------------------------------------------------------------ Me lähteliikmesriiki kaubad, mida hiina post air mail vabalt, kui sa valida teise shipping viisil. (Palun andke meile teada, enne kui te tellida tooteid) Saame pakkuda ka EMS või DHL shipping tasuta kui tellimus on rohkem kui 500 dollarit . (kui te järjekorras üle $500,siis uuendame kohaletoimetamine tasuta, siis saate teha makse)

Tagasi Policy: 1. Kui me saata vale või defektne, punkt, siis palun võtke meiega ühendust.Me vastutab tagastamise või väljavahetamist. 2. Kui üle 35 päeva, ei saada oma elemendi, palun võtke meiega ühendust.Me kontrollime, laevandus teavet.On muid küsimusi, palun võtke meiega ühendust, aitäh. 3. Kui te ei ole rahul, palun võtke meiega ühendust.Andke meile võimalus vigade parandamiseks.Me teeme kõik võimaliku, et lahendada teie probleemi.Täname oma arusaamist.

Märksõnad:Mees Kaelakee Teras, Decor Kolju, Kitse-kaelakee, Sarv, Kivi, Kitsede Kolju, 316l Kirurgilisest Terasest, Ametüst Crystal Skull, Ehted Roostevaba Teras, Hallituse Kolju Ripats, Sarv Ehted.

Kaal 38g
Trahvi või Mood Mood
Sugu MEHED
Brändi Nimi Rany&Roy
Toote Tüüp Ripatsid
Materjal Metallist
Stiil Classic
Ripatsid Tüüp slaid
Kuju\muster Skelett
Ühilduvus d
Mudeli Number P00674
Metallide Tüüp Roostevaba Teras

Kirjutage arvutus!

2019 Uus Sarv Kitsede Kolju, Ripats, 316L Roostevabast Terasest Mood Soild Mood Lahe Kolju Lambad Ripats

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted