FC Ehted Sobivad Originaal Brändi Võlu Käevõru 925 Sterling Hõbe ma armastan TEID KUULE JA TAGASI Rant Tegemise Berloque 2020

€6.25

Saadavus: On laos

m61032

Kui te ei ole saanud üksus rohkem kui 60 päeva pärast seda, kui te selle eest maksma, siis palun võtke meiega ühendust esimesel.Me anname teile rahul lahendusi. 2. Kui leiate mingeid kvaliteedi probleeme punkt pärast saate selle 7 päeva jooksul, palun võtke meiega ühendust niipea kui võimalik, me aitab teil probleemi lahendada. 3. Kui te ei ole täiesti rahul oma ostu, siis võib see tagasi meile .eest kiiresti vahetada või maksame teile makse.Laevandus tasu ja kindlustus ei kuulu tagastamisele.

1.Kui olete rahul meie toote ja teenuse,Palun jäta meid viis tärni tagasiside kena pilt ,me appreaciated ta . 2.Mingi probleem,võtke meiega palun ühendust enne jätta meie negatiivset tagasisidet ,Me püüame oma parima, et lahendada probleem .

Märksõnad:Fc Ehted Koer, Gu Mehed, Ling Yi, Fc Ehted Tüdruk, Kuller, Fc Ehete Pood, Võlu Moon, Choq, Diisel Mootoriga Nissan Patrol, Fc Ehted Lastele.

Trahvi või Mood Trahv
Peamine Kivi Tsirkoon
Päritolu CN(Päritolu)
Võlusid Tüüp Kirja ma armastan teid kuule ja tagasi
Brändi Nimi FC
Toote Kaal 2.5G
Metallide Tüüp 925 Sterling Silver
Toote Tüüp Helmed
Sertifikaadi Tüüp Kolmanda Osapoole Hinnang
Punkt Kuju Ümar Kuju
Mudeli Number FCJ0581

Kirjutage arvutus!

FC Ehted Sobivad Originaal Brändi Võlu Käevõru 925 Sterling Hõbe ma armastan TEID KUULE JA TAGASI Rant Tegemise Berloque 2020

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted