Juhul Lenovo Tab M7 tb-7305x tb-7305i tb-7305f Smart Cover Funda Lenovo Tab M7 7.0 Kaitsev Tagaistme Seista Nahk, Koorega

€4.01

Saadavus: On laos

m6104

Spetsifikatsioon: 1. Uus 100% 2.Kõrge kvaliteediga juhul 3.Mood, populaarne, mugav 4.Hea visioon tunne ja mängu kaunistab style 5.Võib sobitamine teie telefoni ideaalselt 6.Sobib ideaalselt kuju

Materjal: Kvaliteetne Pu Nahk

Toote Info:

Pöörama Tähelepanu Oma Tahvelarvuti Mudelile Palun

Antud juhul ainult Lenovo M7 7 tolline TB-7305X TB-7305I TB-7305F

Logistika: 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO / FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4 teemad on laeva EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT, tehniline ülevaatus riikide võtab vaid 3-7 päeva tööpäeva jooksul;.Õhu Posti vaja umbes 10-25days jõuda, et enamikus riikides, kuid Brasiilia, Venemaa, Türgi millalgi aeglustab mre kuna kohalik postkontor ja kohandatud. (välja arvatud juhul, puhkus)

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul 30 das tasumisest, siis palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

Vedu:

1 Enamik tellimusi lähetatakse välja 2-5 tööpäeva jooksul peale makse kinnituse.Kui on mõni erand, me hoiame teil postitatud jättes sõnumi.

2 Kui kauba kätte, palun kontrollige, kas pakend on rikutud ja kaup on OK.Kui on katki, mis on põhjustatud veose kohta, palun võtta foto ja küsi kuller alla kirjutama.Me aitame küsida hüvitist teile.

3 Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud, mis tehakse enne pakkumise/osta.

Tagasiside:

Me oleme aus müüja Moobo.ee.Kõik meie esemed on pärit Hiina ja kõrge kvaliteedi.Kui teil on mõni probleem, pärast saada toodete, palun võtke meiega kohe.

Tagasiside on meile oluline, palun võta aeg lahkuda positiivset tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Me guarentee teha sama teile.Tänan, et andsite meile võimaluse teha asju õigesti poolt hea suhtlemine.

Märksõnad:Capa Kindle Paperwhite 2, Lenovo Tab M7 Juhul On Laps, Lenovo Sim-kaardi Lugeja Pesa, P80x, Lenovo Tablet, Samsung Galaxy Tab A7 Juhul Kuubik, 8-tolline Tahvelarvuti Gps, Juhul, Notebook 17, Kindle Paperwhite Juhul 10. Põlvkonna Puhul, Lenovo Telefon.

Laius 14inch
Mudeli Number Lenovo M7 TB-7305F
Brändi Nimi Umiaurora
Muster Tüüp Tahke
Materjal PU
Kohtuasi Flip Magnet Stand Case
Tüüp Kaitsev Kest/Nahk
Mudel Lenovo M7 TB-7305F TB-7305I TB-7305X
Päritolu CN(Päritolu)
Pakett Jah
Funktsioon RASKE
Taotluse Sülearvuti Suurus 7"
Ühilduva Brändi Lenovo
Pikkus 17.5inch
Mudel Ühilduvus Lenovo M7 TB-7305X TB-7305F TB-7305I
Stiil Casual

Kirjutage arvutus!

Juhul Lenovo Tab M7 tb-7305x tb-7305i tb-7305f Smart Cover Funda Lenovo Tab M7 7.0 Kaitsev Tagaistme Seista Nahk, Koorega

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted