SONSPEE Anime Kaguya Sama Armastus On Sõda Seksikas Iseloomu T-Särk 3D Print Mehed Naised Suvel Lühikesed Varrukad Vabaaja Streetwear Tops F63

€4.62

Saadavus: On laos

m61372

Tere Sonspee Pood

Toetust Jae / Hulgi-ja Dropshipping

kui teil on suur tellimus,võtke meiega ühendust,pakume teile erihind!

Uus stiil saabuvad Iga päev!

Meie teenus 1 - Meil on pakkuda kõrge kvaliteediga toote. 2 - Te otse osta hiina tehases. 3 - pakume Tilk Laevandus ja Projekteerimine uusim stiil teile. 4 - Kui soovite osta suures koguses,saatke palun e-posti, meile, me anname teile parima hinna! 5 - Palun veenduge, et teie nimi, aadress, postiindeks, jne., õige ja täielik. 6 - Palun andke meile aega, et rääkida teile, ärge avage vaidluse esimene.läbi Värvi Erinevused on Tingitud piirangud fotograafia ja paratamatu erinevused monitori seaded, värvid näitas, ei pruugi olla 100% sama, mis tegelik esemed.Loodan, et sa ei mõista seda hästi.Aitäh!Tänan teid toetuse eest ja soovin teile meeldivat online shopping. 1.Laevandus

1. Esemed saadetakse piires 1-3 tööpäeva jooksul peale seda, kui me kontrollida oma makse.Palun ütle mulle oma praeguse aadressi pärast teie makse 1-2 päeva jooksul.

2. Enne tellimist palun võtke meiega ühendust, et kinnitada oma eelistatud saadetise meetod.Me laev esemete kaudu Hiina Postitus Lennupostiga,Hongkong Postitus Lennupostiga,EMS,DHL.Tavaliselt, Express shipping meetodi, nagu EMS,DHL võtab tavaliselt 5-7 tööpäeva.Hiina Post&Hongkong Postitus Lennupostiga võtab tavaliselt 10-25 tööpäeva.

3. Mõnikord oleks pikem, sest halb ilm, aja raiskamine, tollivormistus.Seega palun oodake kannatlikult, kui te ei saa oma kauba õigeaegselt.Kui te ei saa üksus kolmekümne päeva jooksul, siis palun võtke meiega ühendust, ja siis ma aitab teil jälgida seda.

4. Tavaliselt laevandus tasu on tasuta Hiina Post&Hongkong Postitus lennupostiga.Kui teil on vaja express shipping meetodi,palun võtke meiega ühendust, kui tasuda.

2.tasumine

Võtame maksmise kaudu Alipay,T/T,Western Union,krediitkaart,Moneybookers,pangaülekandega,ja muud makseviisid.Kui teil on raskusi teha makse,palun võtke meiega ühendust aitab.

(Märkus:Hiina post air mail võib tarne üle kogu maailma,kui soovite, et valida tasuta shippig Hiina postitus,kuid teie riik ei saa valida Hiina post air mail kohaletoimetamise riik nimekirja,siis te saate panna selleks express esimene,kuid ei maksa ja jätke sõnum meile,siis me saame muuta hinda, mida Hiina post tasuta kohaletoimetamine teile tasuda tellimuse.Lõpuks me saata kaup teile Hiina post tasuta kohaletoimetamine.)

tagasiside 1. Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on meile väga oluline. 2. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun andke meile positiivset tagasisidet.Kindlasti me teeme sama. 3. Kui teil on küsimusi toodete kohta olete saanud, palun võtke meiega ühendust Moobo.ee Kaubanduse Juht või E-mail ja vastame teie päringule jooksul 24 tundi tööajal 9.00 kuni 6.00 pm (Peking Aeg) esmaspäevast laupäevani.Kui vastust 24 Tunni jooksul, siis palun kontrollige, et rämpsposti oma postkasti. 4. Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada probleeme ja teha sa rahul.Täname teid ühendust gamesalor! 3.Tagasi Poliitika 1.Me garanteerime, et teie nullilähedane ostu kogemus siit. 2.Teeme oma parima, et teenida meie igale kliendile parim, mis me saame. 3.Me hüvitame teile tagastatud kaupade jooksul 7 päeva teile nende kättesaamist.Ainult defektse toote pakutakse vahetust.Täielikku toetust antakse, kui kaubad on tagastatud nende algne seisukorras. 4.See võib aega võtta kuni 7 tööpäeva protsessi oma naasta pärast saame oma toodet.Ostja on vastutav kõikide täiendavaid laevandus tasud .

Märksõnad:Saf Seksikas Meeste, Armastus, Kaguya Sama Armastus On Sõda, Kaguya, Ma Armastan Sind, Sõda Thunder Müts, Armastus Või Vihkan Manhwa, Cosplay Doki, Anime Gara Tshirt, Shugo.

Kanga Tüüp Broadcloth
inimesed Mehed,Naised,Mees,Naine,Poiss,Tüdruk,Laps,Lapsed,Kid
Tops Tüüp Tees
Stiil Harajuku,Vintage,Punk,Hip-Hop,Rock,Gooti
Varruka Stiil Lühike
Muster Tüüp Prindi
Hooaeg Kevad,Suvi,Sügis,Talv
Sugu MEHED
Toote Tüüp tops
Riided T-Särk,tshirt,särk,särgid,Tee Särk,Top Tee,
Brändi Nimi SONSPEE
Materjal Spandex
Varruka Pikkus(cm) Lühike
värv valge,naturaalne valge,must,Roheline,punane,kollane,sinine
Krae O-Kaelus
Kapuutsiga No

Kirjutage arvutus!

SONSPEE Anime Kaguya Sama Armastus On Sõda Seksikas Iseloomu T-Särk 3D Print Mehed Naised Suvel Lühikesed Varrukad Vabaaja Streetwear Tops F63

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted