Uus Nintend Lüliti Raske Protective Case Katab Kest Nitendo Lüliti Konsooli NS Töötleja Otsene Docking

€8.03

Saadavus: On laos

m61420

Hot Items

Foto Näidata

Rohkem pilte , palun võtke meiega ühendust, saadame need teile!

Omadused

1. Täielik Kaitse - juhul pakub terviklikku kaitset kogu oma seadet iga päev mõju, kriimustuste ja tolmu eest.

2. Mugav Käepide - sellisel juhul on ette nähtud sobib mugavalt oma käsi tundi mängimist.

3. Lõigatud elektrikatkestusi kõik sadamad, fännid, nupud ja jalg täpselt.

4. Jagatud konsooli puhul ja töötleja käepidemed saab teha mängid pihuarvutite mode, laua režiim.

5. Sobib Dokk Versioon - Õhuke piisavalt, et panna Lüliti dokk ilma liikuvate juhul välja.

Shell üksnes Juhul, NS konsooli ja Joycon kontrollerid ei kuulu

Kui konsool on klaasi film kaitsja üle 0,2 mm , see ei ole võimalik otse dokki

Te saate muuta klaas, kile kaitsja, et regulor PET ekraani kaitsta, siis seda saab otse dokki.

Firmast

Kallis Klient

Meil on professionaalne video mängu aksessuaar müüja.Pakume erinevaid videomäng tarvikud, hea kvaliteedi ja õiglase hinna.Oma kõrge rahulolu on meie eesmärk ja me püüame oma parima, et sa tunned seda.

Kui sulle meeldib üksus (palun lisage see oma "Soovide Nimekirja",Kui sulle meeldib meie poe palun lisage see oma "Poes".Tänan teid väga!!!

Me püüame oma parima, et lähtekoha oma paketi ajal processting aega! :)

Pärast seda, kui teie kaup on saabunud, oleme tänulikud, kui saate moment, et jätta positiivne (5 tärni) tagasisidet meie toodete ja teenuste!

Kui te olete rahulolematu mis tahes aspekti meie toodete või teenuste kohta, võtke meiega ühendust, enne jäta negatiivset tagasisidet või vaidlus,me teeme oma parima, et lahendada teie probleemi. :)

Lugupidamisega!

Soe Nõuanded

1. Kui link sisaldab palju stiile tooteid,siis palun andke meile teada täpne mudel/värv/toote NR.sa tahad(saate jätta teate, et leht) või me saadame juhuslikult.

2. Reaalne objekt võib olla pisut differect oma'appearace alates webiste erinevad, shooting agle,kerge,ekraani resolutsiooni ja erinevate tootepartii,kui te ei nõustu,palun ei osta.

3. Kui teil on ostjad Venemaalt, Peruu või Sudaan, Palun kirjutage oma täielik nimi, sealhulgas eesnimi, keskmine nimi ja perekonnanimi, või teie saadetis oleks kinni kell kohandatud teie riigis.

4. Kõik riigid on erinevad maksu poliitika theirown.Kui tulumaksu vaja kohalikul kohandatud,ostjad vastutavad tolli-maksu-sinu kõrval.Palun proovige mõista ja maksta see, et saan paki.Tänan .

5. Registreerimata Aail Posti nagu Yanwen Majandus-Air Mail on vaid jälgitav Hiina, kui see on saadetud välismaal, ei tule mingit täiendavat teavet.Kui te ei saa aktsepteerida seda,siis võib maksta täiendavat tasu Registreeritud Air Mail või ei tee tellimusi.

6. Kui te ei näe jälgimine teabega Moobo.ee, palun külastage www dot 17track dot net/en/.Tavaliselt on vaja 3-7 päeva, et näidata jälgimine teabega.Ole kannatlik.

7. Kui te ei ole saanud oma vedu 40 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

KKK:

Kuidas tellida?

1. Kui olete avastanud toote teile meeldib, veenduge, et teil kontrollige toote spetsifikatsioone, nagu suurus ja värv.Samuti võite leida rohkem üksikasjaliku teabe (nt suuruse tabelid, kui te kerige toote detail lehel.

2. Kui olete valmis, tellimuse, võite klõpsata nuppu "Osta Kohe" ja edasi kassasse või sul on võimalik lisada toodet, et teie ostukorvi esimene ja jätka otsimist.

3. Kui soovid osta kõik üksused teie ostukorvi, lihtsalt klõpsake nuppu Osta Kõik" tellimus

Kuidas ma saan tasuda tellimuse?

Me võtame Alipay(Moobo.ee Tingdeposiidileping), Western Union ja T/T ette.

Me võtame makseviisid ette nähtud Moobo.ee Tingdeposiidileping alljärgnevalt:osta läbi Moobo.ee appi, meil on olemas Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Tasakaalu, QIWI, Boleto, bancontact, ideaalne, Przelewy24, SMS-Makse Venemaal(MTC, MegaFon, Linnulennult, TELE2) ja Moobo.ee Tasku.

Osta veebilehe/TK,meil on olemas Visa, MasterCard, Maestro, American Express, pangaülekandega, Webmoney, Yandex.Raha, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, ideaalne, Giropay, Sofort Pangandus, Carte Bancaire (Carte Sinine), Przelewy24, SMS-Makse Venemaal (MTC, MegaFon, Linnulennult, TELE2), Sularahas (Euroset, Syvaony -, vene-Post) ning Moobo.ee Tasku

Kui saad laeva välja oma tellimus?

Tavaliselt me laeva objekt jooksul 3 tööpäeva jooksul pärast täielikku tasumist on saanud.Pühapäeviti ja pühade ajal ei ole arvestatud.Teha kindel, et sa saad paki kiiresti ,me vajame sind panna õige postiaadress,kontaktisiku nimi,postiindeks ja telphone/mobiiltelefoni number.Te olete vastutav igasuguse täiendava uuesti laevandus ja käitlemise kulu, mis on seotud andes vale shipping info.

Kui ma saan parcel?

Tavaliselt see võtab 10-60 tööpäeva jooksul tarnima vastavalt eri riikides.(Pühad ei ole komplektis)

Aga mõnikord pakk võib olla jäänud tolli pikk periood, mõned riigid nagu Venemaa,Itaalia, Prantsusmaa,Holland

,Saksamaa, Argentina ja Brasiilia.Kui see juhtub,lähetamise võiks natuke hilinenud.Ja teil võib-olla vaja kontakti kohandatud, et kontrollida, kas maksu on vaja vabastamise pakk.Selles olukorras,me saame aidata teil laiendada kaitset aega, et kaitsta oma õigusi.

Märksõnad:Naha Vahetus, Gamepad Lüliti, Kavatsen Vahetada, Mario Mänguasi, Nintendo Lüliti Controlers, Kate Nintendo Lüliti, Kontrolli Nintend Lüliti, Rõõmu Con Nintendo Lüliti, Crack Lüliti, Juhul Nintendo Lüliti.

Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number GB-000213
Brändi Nimi lol
värv Värviline
Ühilduva nintendo lülita kontroller
Ühilduva Mark/Mudel Nintendo

Kirjutage arvutus!

Uus Nintend Lüliti Raske Protective Case Katab Kest Nitendo Lüliti Konsooli NS Töötleja Otsene Docking

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted