50TK/kott KS UPC Simplex mode Fiber optic Adapter KS Optilise kiu koppel SC Fiber äärik KS UPC-liides Vaba shipping

€8.59

Saadavus: On laos

m62047

50TK/kott KS UPC Simplex mode Fiber optic Adapter KS Optilise kiu koppel SC Fiber äärik KS UPC-liides Vaba shipping

Ma kinnitan teile, et meie toodete kvaliteeti, et tagada, et me anname teile parimat teenust, et tagada kiireim kohaletoimetamine, kõige turvalisem viis, et pakkuda kaupu sinu kätes!Kui teil on küsimusi pärast toote, või on kvaliteediga probleeme, palun ärge sattuge paanikasse, ei julgelt esitada vaidluste korral võtke palun ühendust meie klienditeenindusega me teile kõige rahuldavam vastus!Õnnelik shopping, tänan väga

Toote Omadused

Rakendus:

1.Telecome võrk

2.CATV võrgu

3.Ethernet võrgu

4.Optiline side Seadmeid

Kirjeldus:

Toote Tüüp

KS FC ST LC Adapter

Režiim

Ühemoodilisi

Multi mode

Sisendsumbuvus

On ≤0,2 dB

Kuni 0.3 dB

Return Loss

≥45dB

-- --

Paaritumine Kestvus (500times)

Täiendava Kahju on≤0,1 dB

Return Loss Muutlikkus

Temperatuuri Stabiilsus(-40°C~80°C)

Täiendava Kahju on≤0,2 dB

Return Loss Muutlikkus

Töötemperatuur

-40°C~+75°C

Ladustamise Temperatuur

-40°C~+80°C Pildil

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2. Kui te ei saa kassasse ajal, kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1.WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult. 5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu! 7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne. 8.DeliveryTime:

Kui oma last kaalub kuni 20 KG või rohkem, või sul on vaja suurem kogus, siis palun võtke meiega ühendust või saatke meile, anname sulle uue pakendi kirjeldused, siis proovige oma parima, et säästa transpordikulusid teile, ja nii, et toote hind võib olla mingi kasu teile!

Meil on suur tootmisettevõte rühmade Hiinas, müüme kaudu Alibaba, seal on ainult eesmärk ,see on selleks, et paremini edendada meie tooteid,kõik meie firma tooted tarnitakse otse tehases, palun võtke meiega ühendust , loodan, et luua pikaajaline sõbralik ja vastastikuse koostöö suhted omavahel !

Pakume 6-12 kuud garantii.Kui objekt on vigane, palun teavitage meid sellest 3 päeva jooksul pärast sünnitust.Kõik kaubad tuleb tagastada algses seisukorras, et saada raha tagasi või vahetatakse kaupu.Kirjed tagasi pärast 15 päeva kohaletoimetamine on abikõlblikud ainult siis, remont.Ostja on vastutav kõikide merevedude kulusid.Kui osta, siis see tähendab, et ostja on andnud vaikiva nõusoleku poliitika.Kui täpsemalt, siis palun võtke meiega ühendust, me töötame teiega koos, et saavutada win-win.

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Märksõnad:Ks Lüliti, Ftth, Fiber Optiline Koppel, Kiudaineid Liimida Kastid, Fc Upc-liides, Kott õlal, KS UPC, UPC, Gpon Lüliti, Fiber Optic Ks.

Kogus 50tk
Päritolu Hiina
Brändi Nimi ZHWCOMM
Kestvus 1000 paaritusega
Sisestamise 0.2 dB
Mudeli Number KS fiiberoptiliste adapter
Ferrule Poola PC/UPC/APC
Korratavus 0.2 dB
Lahtine Toru Läbimõõt 0,9 mm 2.0 mm-3.0 mm

Kirjutage arvutus!

50TK/kott KS UPC Simplex mode Fiber optic Adapter KS Optilise kiu koppel SC Fiber äärik KS UPC-liides Vaba shipping

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted