2021 Cartoon liigi begonia Roosa Tass Küülik Case Cover iPhone 12 12min 12Pro 12ProMax 11 11Pro 11ProMax 8 7 8Plus 7Plus X-XR, XS

€2.80

Saadavus: On laos

m6316

Kallis Klient, 1 .Kui valite Vaba Shipping,see ei ole võimalik jälgida pärast paki vasakul Hiina(Nr jälgimine),kui sa ei nõustu , siis palun valida teine shipping viisil, mida saab jälgida. 2.Palun sisestage oma kontaktandmed ja aadressi selleks,et mitte põhjustada kauba puudu. 3.Venemaa sõbrad Palun lisage oma täisnimi ja Üksikasjalikud Aadress.

Tarne

1. Saadame kõik pakk 5 päeva jooksul pärast tasumist, pakkuda igasuguseid laevandus meetod.Kui soovite määrata, laevandus meetod, palun maksta merevedude kulusid.Allpool on toodud hinnang, kohaletoimetamise kiirus, oma viide.Aitäh!

2.Kui tellimuse maksumus ületab US $200, siis anname sulle tasuta DHL või FedEx laevaliinidel.(remote riigi taotluse US $230)

Shipping, Kuidas Tarneaeg Jälgimise Kodulehel Post Air Mail 10-60 päeva www.17track.net/en/ Moobo.ee Standard Shipping 7-30 päeva www.17track.net/en/ Singapore Post 15-45 päeva www.17track.net/en/ EMS 5-15 päeva www.ems.com.cn DHL 3-8 päeva www.dhl.com FedEx 3-8 päeva www.fedex.com Aramex 3-8 päeva www.aramex.com UPS 3-8 päeva www.ups.com kohaletoimetamise kiirus ainult viitega, mõnikord on hilineb pühade ajal, festivalid, halb ilm, tolli Jne.Post Air Mail ja Lõuna-Ameerika riikides võib kesta kauem kui 60 päeva.Express on tavaliselt tolli maksu küsimusi, sel juhul palun koostööd tolli maksma tulumaksu.

Tagasimakse

1. Kui teil on saada defektiga toodete, palun võtke meiega kohe, et asendamine või remont.Kui asendamine ei ole saadaval, siis täielikku toetust antakse algse makseviis. 2. Lisateabe saamiseks võtke palun ühendust meie klienditoega meeskond.

Tagasiside

Teie toetus ja usaldus on suurim tõuke meile: 1. Kui olete rahul meie üksused ja teenuste, palun võta minut aega, et jätta positiivne tagasiside, kus 5 tärni, siis me hea meelega teha sama teile. 2. Palun ärge kõhelge meiega ühendust, et saada parem lahendus enne, kui sa lahkud neutraalne või negatiivne tagasiside, me püüame oma parima, et pakkuda teile parimat teenust.

Märksõnad:Juhul, Iphon 12 Mini, Juhul, Iphon Xs, 7 Juhul Iphon, Juhul, Iphon X, Juhul, Iphon Xr, Juhul, Iphon, Juhul Telefon, Juhul Iphone12, 11promax Juhul, Kohtuasi.

Tüüp Pool-pakitud Juhul
Brändi Nimi ONEVAN
Disain Peace
Päritolu CN(Päritolu)
Ühilduva Brändi Apple iphone ' i
Materjal kvaliteetsest TPU
Omadused pehme juhul
Paksus 1,5 mm
Tehase Jah ,toetada tilk laeva-ja hulgimüük
Ühilduva iPhone Mudel iPhone12 Pro Max

Kirjutage arvutus!

2021 Cartoon liigi begonia Roosa Tass Küülik Case Cover iPhone 12 12min 12Pro 12ProMax 11 11Pro 11ProMax 8 7 8Plus 7Plus X-XR, XS

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted