SHANGKE Blondid Pikad Lainelised Naiste Sünteetiline Parukas Parukad Bangs kuumakindel Cosplay Parukas Naiste Aafrika-Ameerika

€12.53

Saadavus: On laos

m63823

SHANGKE Kuldne Pikk Laineline Naiste Parukas Osa Pool Juuksed Ombre Parukad Sünteetilisest Bangs kuumakindel Naiste Aafrika-Ameerika

pikkus:umbes 26" Kaal:umbes 173g Juuksed Materjal: 100% Sünteetiline kuumuskindel Laine Parukad Juustepiir: Looduslik Juustepiir Juuste Värv: Saadaval erinevaid värve Cap Suurus: Keskmine Suurus (Kontakt Teie eritellimusel: Väikesed või Suured)

Multi-pöördenurga näidik

Sise-ekraan

Toodete tegelik löök

1.Miks pikkus ei ole sama, kirjeldus?

Me mõõdame pikkusega juuksed, kui juuksed olema tõmmatud sirge, laineline ja curl tekstuuriga juuksed on palju lühem võrreldes sirged juuksed, pöörama tähelepanu sellele, et enne kui osta, Aitäh!

2.Miks värv ei ole sama, kirjeldus?

Erinevused värv võib olla põhjustatud mõned muud põhjused, näiteks värvi kaaluda, ekraan, valgustus, taust jne.

3.Miks kaal ei ole sama, kirjeldus?

Sest meie toode on tehtud masin, see on normaalne, et see on olemas, 5-10g viga.

4.Miks mu juuksed muutuvad sassis?

Juuksed muutuksid sassis tõttu kuivaks, nafta ja mustuse kogunemist, sool, vesi ja mitte kammimine (lai hammas kamm) välja oma juuksed iga päev.Jälgi, et pesu-ja tingimus oma juuksed vähemalt kord nädalas, ja kui võimalik, kaks korda nädalas oleks parem.Võite kasutada niisutav dropsi või konsulteerige oma stilist täiendavaid ettepanekuid.

5.Miks juuksed kadumas?

Pärast uus toode on valmistatud, seal on mõned ujuvad juuste peal, nii et kui teie esimene tulemas, ujuv juuksed langeb välja, loodan, et sa aru said.

6.Kui kaua see kestab?

See juuste võib kesta väga pikka aega sõltuvalt sellest, kuidas te seda säilitada.Kohtle seda nagu teie enda juuksed ja võtab väga head hoolt ta eest, see kestab kauem.

Märksõnad:Juuste Inimeste Parukas, Meeste Parukas, Parukas, Lühike Valge Parukas, Suur Punutud Parukad, Ahri Parukas, Anogol Plaatina Blond Parukas, Cosplay Hobusesaba Parukas, Parukas Mees, Naiste Anime Parukas.

Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi shangke
Pikkus umbes 26"
Juustepiir Looduslik Juustepiir
Saab Permed Jah
Parukad Pikkus pikk
Artikli number SW004
Cap Suurus Keskmise suurusega
Kaal about 270g
Stiil cosplay
Juuste Värv Saadaval erinevaid Värve
Materjal Hinne Kõrge Temperatuur Fiber
Tekstuur Laineline
Funktsioon cosplay
Tihedus 120%
Juuksed Materjal 100% Sünteetiline kuumuskindel Laineline Parukad
Kirjed Pakendi kohta 1 Tk Ainult

Kirjutage arvutus!

SHANGKE Blondid Pikad Lainelised Naiste Sünteetiline Parukas Parukad Bangs kuumakindel Cosplay Parukas Naiste Aafrika-Ameerika

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted