Cameron Sino 1400mAh Aku 912433-01, BP-01 Dyson D12 Juhtmeta Tolmuimeja, DC16, SM-16 -, Looma -, Pihuarvutite, Issey Miyake, Juur-6

€19.61

Saadavus: On laos

m64537

Ühilduv mudel:

Eest Dyson D12 Juhtmeta Tolmuimeja, DC16, SM-16, DC16 Loomade, DC16 Paat, DC16 Auto, DC16 Pihuarvutite, DC16 Issey Miyake, DC16 Issey Miyake eksklusiivne, DC16 Root 6

Osa Nr.:

12097, 912433-01, 912433-03, 912433-04, BP-01

Tehnilised andmed:

Pinge: 22.2

Mahutavus: 1400mAh

Mõõt: 140.02 x 74.34 x 30.83 mm

Cameron sino mudeli Nr.: CS-DYC160VX

Li-ioon aku

Me tagatud:

>Kõik tooted 12 Kuud Garantii!

>Tarne usaldusväärne,optimaalse jõudluse!Hooliv teenindus!

>Parima hinna ja Hea kvaliteedi!

Kasutades Nõuanded:

1.Lõpetada mis tahes rakendused, mis ei ole kasutusel.

2.Lülitage vibratsiooni maha ja vähendada helin ja ekraani ajalõppu.

3.Vältida paljastamine aku vedeliku või esineb suuri mehaanilisi lööke.

4.Saate kasutada Baixt Välise Aku teha oma mobiili aku tööiga kauem.

5.Vältida ülemäärast hinda ja üle heakskiidu.Palun lõpetage laadimine kui aku on 100% laetud.

6.Vältida paljastamine kõrgel temperatuuril 140°F/60°C. Hoida aku võimsus on vahemikus 5%-95%.

7.Ärge lühistage akut.Juhuslik lühis võib tekkida, kui metallese (nt münt, kirjaklamber või pastakas) tekitab lühiühenduse(+) ja negatiivne(-) klemmid on aku klemmidevaheline lühis võib kahjustada akut ning lühistavat eset.

Ostja:

TERE tulemast !!!

Pls võtke müüja online kinnitada, kas on inventuuri.Kuna me oleme tehase müüa otse ja on ka päris mitu kauplust Hiina, kõik asjad on välja müüdud, väga kiire.Nii et pls rääkida müüja esimene rohkem informatsiooni kauba ja veo.Aitäh.

Kui te soovite osta partii kaupa, pls võtke meiega ühendust, et saada hulgihind või FOB hind.

TEADE OSTA

1. Seal on vähe juukseid valatud uus karusnahast tooteid, mis on põhjustatud peamiselt raie-ja pleisse töötlemise ajal.See ei ole kvaliteedi probleem, sest füüsiline karusnaha toodete kõik on seda nähtust.

2. Kuna mõned valgustus probleem võib esineda väike värvi erinevus, et teatud tooteid.Karusnaha erinevad partiid võivad põhjustada ka tühised erinevused värv

3. Meie karusnahast tooted on enamasti käsitsi valmistatud nii väike erinevus mõõtmisel on paratamatu

Laevandus

* Enamik meie pakkumised on edendada vaba shipping (valitud riikide) poolt Hiina postitus, Palun võtke meiega ühendust enne, kui olete tellimuse, kui teil on vaja kaup kiiresti.

* Esemed on hästi pakitud blister ja karp,me toetame shipping kaudu Hiina post/HK post/UPS/DHL/FEDEX/EMS/NL post/B postitus,palun lubage 5-35days jõuda.

* Selleks, et tagada teile kuvatakse teie tellimuse tulumaksu vaba või väiksem maks importimisel,me teile kuulutab ?kingitus?madalama väärtusega,kui kõik impordimaksud ja-lõivud, on ostja vastutusel.

Tasumine

* On makse laekumist oodata 3 päeva jooksul enampakkumise lähedal.

*Tingdeposiidileping on meie parem maksmise meetodit,me nõustuda ka erinevaid makse, mida T/T,Western union,Money gram, ja nii edasi.pls võtke meiega ühendust esimese kinnitamiseks eelistan teed.

Tagastada&Vahetada poliitika

* Kõik meie pakkumised on tagatud 100% rahulolu garantii,kui mingil põhjusel te ei ole rahul ,siis saad tagasi toote meile seda?s originaal condiion raha tagasi või vahetada.Enne postituse meile toote tagasi,palun võtke meiega ühendust üksikasjalikud tagastama&vahetus juhendamine.Me pööran kõik oma raha välja arvatud laevandus ja käitlemise tasu pärast saame oma objektid.

Tagasiside poliitika

* Anname positiivset tagasisidet, kui makse on laekunud,Et edendada tervislikku Ali ühenduse,me loodame, et te teete sama meil.Me soovime, et te mõista, et me hindame klienditeenindus tohutult.Kui teil on mingeid rahulolematus,palun andke meile võimalus lahendada probleem enne, kui jätta meie negatiivset tagasisidet.Oleme kindlad, et seal on alati lahendus ja me kindlasti ei taha halba tagasisidet, et kui tehing lõpeb.

Märkused

* Mix et tere,OEM et on teretulnud.

*Kui teil on mõni küsimus, palun võtke meiega ühendust.Me vastame ASAP.

Märksõnad:Dyson V6, Issey, Riddler, Volt Issey Miyake Kleit, Orico, Muna Hatcher, Dyson V8, Boss Lady Särk, Tervist, Disney Särk Naine.

Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Standard Aku
Pakett Jah
Kasutamine Vaakumi Aku
Mudeli Number CS-DYC160VX
Laetav Jah
Brändi Nimi Cameron Sino

Kirjutage arvutus!

Cameron Sino 1400mAh Aku 912433-01, BP-01 Dyson D12 Juhtmeta Tolmuimeja, DC16, SM-16 -, Looma -, Pihuarvutite, Issey Miyake, Juur-6

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted