Jõulud Koer Sall Klassikaline Buffalo Ruuduline Kolmnurkne Pudipõlled Kerchief Määrata Lemmiklooma Sall keskmistele ja Suurtele Koertele

€5.66

Saadavus: On laos

m65105

modname=ckeditor

2 Pack Jõulud Koer Sall Klassikaline Buffalo Ruuduline Kolmnurkne Pudipõlled Kerchief Määrata Lemmiklooma Sall keskmistele ja Suurtele Koertele

【Lisatasu Materjali】Koer bandanas on valmistatud kõrgkvaliteetse puuvill, vastupidav ja hingav, võiks vastavad teie lemmiklooma ja pakkuda ilus ja erinevaid kaste üles.

【Õige Suurus】Meie lemmikloomade sallid on umbes 17.7 *17.7*25.5 tolli, mis sobib kõige keskmistele ja suurtele koertele.Kutsikas bandanas saab kokku üle mitu korda, just sobivad väikeste koerte isegi kassid.

【Mustri Disain】koer sall vastu ainulaadne klassikaline disain Jõuludeks, Nad on palju armas ja õrn mustrid, mida saab muuta iga päev, et anda oma lemmiklooma näita erinev välimus.

【Erinevate Kord】oluline kingitus, mida saab teha oma lemmiklooma eristusvõime, püüda pilku, ilus või pehme.Tee oma koer näeb välja armas ja moodne.Ideaalne pildistamiseks, peod, pulmad.

【Umbes Teenus】 24 tundi online klienditeenindus, lihtsalt saada oma 100% rahulolu.Kui teil on mingeid probleeme, siis palun vabalt võtke meiega ühendust.

Märksõnad:Vibu Pet, Buffalo Vaadata, Buffalo Ruuduline, Lohed Koerad, Buffalo Ruuduline Flanell Riie, Huulepulk Uus, Koer Konks, Koer Sall, Sall Koer, Lemmikloom.

Funktsioon armas disain, pehme
Tüüp Koerad
Komplekt Tüüp No
Eelis Mood,armas,palju värve
Brändi Nimi MGQPET
Toote Kood MGKPC0242
Toote Tüüp Kolmnurkse Sidemega
Materjal 100%puuvill
Päritolu CN(Päritolu)
Sobib Koer,kass,lapsed

Kirjutage arvutus!

Jõulud Koer Sall Klassikaline Buffalo Ruuduline Kolmnurkne Pudipõlled Kerchief Määrata Lemmiklooma Sall keskmistele ja Suurtele Koertele

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted