KUSON 2018 tumeroheline Meeste Ülikonnad, Slim Fit Komplekti (Jope+Püksid+Vest) Stiilne Disainer Pool, Sobib Kostüüm Homme Abielu Tuxedos

€68.40

Saadavus: On laos

m6594

Kallid Kliendid:

Tere tulemast meie poodi!Soovin, et teil on meeldiv shopping aega !Enne tellimuse, siis tuleb vaadata järgmist shopping vihjeid,nii et teil on edukas shopping kogemus: 1. Suurus: vali Palun oma suurus sobib see stiil sobiks suurustabelit. 2. Värv: Erinevad arvuti ekraani saab kuvada erinevaid värve, isegi kui see on sama värvi.Nii et palun võimaldada mõistliku värvi vahe. 3. Tagasiside on meie jaoks väga oluline, palun andke meile 5 tähte positiivset tagasisidet.Kui teil on täita mingeid probleeme,palun võtke meiega ühendust,meil on hea meel, et aidata teil lahendada kõik probleemid. 4. Siis me laeva välja paki 7 tööpäeva jooksul pärast tasumist.(Pühad,aega võib edasi lükata) 5. Pange tähele: meie hind ei sisalda tariifi. 6. Pange palun tähele : standard suurustabelit on valmis ülikond suurus .See peaks olema suurem kui keha mõõde .Kui te ei tea, kuidas valida,võtke ühendust meie klienditeenindusega .

Me ei saa custom tehtud see sobiks teile , palun saatke need mulle keha mõõdud : Palun lähedal naha mõõtmisel ,ei liiga lõdvalt ega ole liiga pingul .Meie rätsepad muuta mõned sobivad suurustele et see sobiks teie keha mõõtmised .Palun veenduge, et teie keha mõõdud on õiged .Või kui teil on ülikond sobib,võite saata oma ülikonna mõõdud mind .palun küsi sobiks mõõtmise meetod, kui teil on vaja .Palun võtke mind kui sa ei mõista .

Suurus ühik: sentimeetrid või tolli

1: Särgi Kaeluse = ? 2:Jope Pikkus =?

3:Varruka Pikkus = ? 4:Rind Size =?

5:Kõht Size =? 6:Puusad =?

7:Õlad Size =? 8:Bicep Size =?

9:Randme Suurus =? 10:Püksid Suurus =?

11:Talje Suurus =? 12:Jalgevahe Size =?

13:Puusa Suurus =?

14:Kõrgus(pea korrus)= ? (CM)

15:Kaal = ? (KG)

Märkus:

A. Ülikond ei sisalda ühtegi lisaseadmed nagu lill,müts ,kark jne (kui need tarvikud näita pilte).

B.Värv võib varieeruda erinevate CRT-ja LCD-ekraanid.ei saa me garanteerida, et värv meie tooted on täpselt sama, fotod, sa nägid,ja mõned lips ei saa sama pilt,meil on ainult puhas värv, pael .

C. Palun anna mulle oma exactitude suurus ja värv, kui tellimuse,et muuta see sobiks väga sobib teile !

D. Enne, kui tellite ,palun vaadake meie suurus joonis ,veenduge, et suurus sobib teile .kui teil on küsimusi, suurus ,võib meiega ühendust enne järjekorras .Veenduge, et suurus on oluline .kui otsustad suurus väike või suurem kui tahate ,võite saata ülikonnad tagasi ,muudame suurus on teie jaoks .kuid uue laevaliini kulud tuleb teil selle eest maksma .pange palun tähele !

E .Enne tellimist palun lugeda selle oksjoni hoolikalt ja küsida kõikidele teie küsimustele.

Vedu :

A. ülikond võiks olla valmis 5-7 päeva.Ajal eriline puhkus nagu Hiina Festival Puhkus,Riigi Puhkus,tarneaeg on natuke pikem.

B.Tarneaeg on aluseks laevandus meetod.See võtab 7-15working päeva ümber UPS,DHL..7-18 tööpäeva EMS.

Maksmine :

Tasumine toimub Krediitkaardiga,pangaülekandega,Lääne-Liidu.

Osta rohkem, säästa rohkem.Kui ostate kahte või enamat kaubaartiklit koos.Meil on hea meel pakkuda kombineeritud shipping allahindlus teile,vising kombineeritud kohaletoimetamine säästad merevedude kulusid oluliselt.

Omadused

A) pakkumise meeste ülikond ,kõnniteed /isiku tuxedos ,lapsed sobib ,pulm kostüümid ,pulm tarvikud.

B) eri värvi ja eri suuruses saadaval

C) kõrge kvaliteet

D) konkurentsivõimelise hinnaga otse tehasest tsitaat

E) kliendi disain on teretulnud.No vähemalt, et teile.

Kohta tagasisidet

A:Me teeme oma parima, et teha oma online-osta nii meeldiv kui võimalik, kui teil on mingeid probleeme siis palun ärge kõhelge meiega ühendust, sest me tõesti tahame, et iga klient, et olla rahul klient!

B:See oleks väga teretulnud, kui sa ei jäta meile positiivne tagasiside, mis on suur julgustust meile!!

Märksõnad:Street Workout, Roheline Meeste ülikond, Tume Roheline ülikond Meestele, Satiin ülikond, Hip-hop Streetwear Naised, Tume Roheline ülikond Meeste Pulm, Tume Roheline ülikond, Roheline ülikond, Roheline Mees Sobiks, Tume Roheline Pintsak Meestele.

Riietus Pikkus Regulaarne
Mudeli Number AW01
Stiil Casual
Sugu MEHED
Toote Tüüp sobib
Ees Stiil Korter
Sulgemise Tüüp Ühe Karavan
Pant Sulgemise Tüüp Lukuga
Materjal Puuvill
Sobib Tüüp Kõhn
Brändi Nimi Bridalaffair

Kirjutage arvutus!

KUSON 2018 tumeroheline Meeste Ülikonnad, Slim Fit Komplekti (Jope+Püksid+Vest) Stiilne Disainer Pool, Sobib Kostüüm Homme Abielu Tuxedos

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted