Weimostar 2021 Suvel Jalgrattaga Jersey Mehed Udu Jalgrattasõit Rõivad Särk Lühikeste mtb Jalgratas Jersey Bike Kandma Riideid, mis on Ropa Ciclismo

€12.65

Saadavus: On laos

m6674

Meie Jalgrattasõit Jersey on Aasia Suurus Väiksem kui Euroopa Suurus, Nii et Teil on Vaja Valida Üks Palju Suurem Suurus.

Kui sa ei tea, kuidas valida ,palun andke meile oma pikkus, kaal ,või teised keha andmed

Tänan tähelepanu eest !

Weimostar 2019 Suvel Jalgrattaga Jersey Mehed Udu Jalgrattasõit Rõivad Särk Lühikeste mtb Jalgratas Jersey Bike Kandma Riideid, mis on Ropa Ciclismo

Materjal: Polüester

Värv: Nagu Näha

On Olemas: Jalgrattasõit, Vabaõhuspordi

Kvaliteetne, Hingav, Mugav Jalgratas, Rattasõit Kampsunid Sobib

See on üks töö, Jalgrattasõidu Jersey , ei sisaldu Jalgrattasõit Lühike .

Rohkem hingav, kiire kuiva -, ja elastne.Sobib pikk ja lühike sõit, öö ratsutamine, kerge murdmaa,ja lühikese vahemaa racing jalgrattasõit.

Märkus:

1) Palun võrdle detail suurused sinu enne tellimuse esitamist ja palun lubage paar sentimeetrit erinevad manual mõõtmise viga.

2) värv võib veidi erineda tegelikust üks tänu tuled või eri seetings oma vaatamise ekraani, kui teil on mõni küsimus, mis meie punkte, siis palun pöörduge meie klienditeeninduse töötajad.

Märksõnad:Lihtne Viis Pluss, Lietuva, Leedu, 3d-mudeli Raamat, Lumehelves Tshirt, Nutella Prindi, Hobune Dressipluus, 3d õlu, 1212 Cnc Ruuteri, Lille Seinamaaling Tapeet, 3d Collage.

Funktsioon Kiire Kuiv
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Brändi Nimi weimostar
Kanga Tüüp JERSEY
Varruka Pikkus(cm) Lühike
Päritolu CN(Päritolu)
Tõmblukk Pikkus Täielik Tõmblukk
Hooaeg Sügis
Toote Tüüp Kampsunid
Materjal Polüester
Mudeli Number CD1569
Spordi Tüüp Rattasõit
Sugu MEHED

Kirjutage arvutus!

Weimostar 2021 Suvel Jalgrattaga Jersey Mehed Udu Jalgrattasõit Rõivad Särk Lühikeste mtb Jalgratas Jersey Bike Kandma Riideid, mis on Ropa Ciclismo

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted