2021 Mood Daamid Värviga Lõuend Kingad Õpilane Korter Vulkaniseeritud Kingad, Paar spordijalatsid Daamid Pits-up Brändi Vabaaja Jalatsid

€10.30

Saadavus: On laos

m67160

Kallid kliendid, tere tulemast meie poodi, meie meeskond pakub kvaliteetseid kingi ja professionaalsed teenused.Meil on oma tehas, mis meie riigis.Kui teil on vaja kingad, palun võtke meiega ühendust ja me anname teile soodushinnaga.Meie kinga suurus on erinev suurus, mida kasutatakse teie riigis/regioonis, siis palun vali vastavalt oma talla pikkus suurusele! (Suurus), tabel aitab teil lahendada 90% suuruse valiku probleeme. ) Kui jalg on paks ja lai, sa võid valida üks suurus suurem.Kui jalg on kitsas ja õhuke, saate valida üks suurus väiksem.Kui te ei ole kindel, kuidas valida, palun võtke meiega ühendust.

[Vihjeid]: Me teeme oma parima, et tagada kaupade kvaliteeti.Iga protsess on rangelt kontrollitud.Kui teil on mingeid probleeme toote kättesaamisest, saate pöörduda omaniku ja hea müügijärgne teenindus on rahuldavalt lahendatud! [Hindamine]: Pärast kauba, kui olete rahul meie teenuste ja toodete kohta, siis palun ärge unustage, et rate meile 5 punkti.Kui te ei ole rahul tootega, siis palun andke meile teada ja me püüame oma parima, et edastada teile kõige paremini.

Tulu-ja tagasimaksed

1. Kui te ei ole rahul meie toodetega, saate asendada kaupade või taotluse täies ulatuses tagasi, kuid ostja vastutab postikulud. 2. Kui soovite vahetada defektne saadetud punkt, saate teha järgmist (1. samm) ja Me võtame ühendust 7 tööpäeva jooksul (Samm 2) Saada meile foto kohta punkt probleem Tagasiside 1. Kui olete rahul meie toodete, palun andke meile 5 tähte, et kõik üksikasjad, müüja hindamise ja positiivne tagasiside; meie vanad kliendid, anname 5% allahindlust järgmise järjekorras. 2. Kui te ei ole rahul meie tooted, siis ei anna meile halb tagasisidet otse (oma halb tagasisidet põhjustada suurt kahju usa), palun saatke meile e-kiri.Sinu tähelepanu kindlasti teile rahuldava lahenduse ja sind 100% rahul.Täname veelkord, et teie usaldus ja kaubanduskeskused.Me võtame tagasisidet meid kõiki ja nõuda, et klient on Jumala idee.

Märksõnad:2021 Mood Naised, Skool, Naiste Vans Authentic, Ins Mood Kingad, Kinga Van, Casual Kets, Schoenen Kindere, Tossud Naiste 2021, Noored Daamid Tossud, Dames Schoenen.

Kontsa Kõrgus Madal (1cm-3cm)
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Ülemine Materjal Lõuend
Sisetald Materjal Kummist
Muster Tüüp Tahke
Brändi kaubikud
Brändi Nimi HRTOYAJGE
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Sulgemise Tüüp Pits-Up
Hooaeg Kevad/Sügis
Mudeli Number kaubikud
Moe Element Madal
Päritolu CN(Päritolu)
Vooder Lõuend

Kirjutage arvutus!

2021 Mood Daamid Värviga Lõuend Kingad Õpilane Korter Vulkaniseeritud Kingad, Paar spordijalatsid Daamid Pits-up Brändi Vabaaja Jalatsid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted