Xiaomi Mijia BEABORN polyhedron PU Seljakott Kott, Veekindel Värviline Vaba aja veetmise Sport Rinna Pack Kotid Mens Naiste Reisimine, Telkimine

€15.91

Saadavus: On laos

m67726

Enne tellite Pange Tähele: See on Xiaomi ökoloogilise kett tooted [ei ole ühtegi Xiaomi LOGO] Kirjeldus: Spetsiaalne imitatsioon metallist kangast tekstuuriga polyhedron.Peidetud USB liides, valmis minema staatuse seadmed.Polyhedron õhuke disain, et luua isikupärastatud visuaalne kogemus.Multi-materjali komposiit ehisliist, et kuju kaitsva rahastaja struktuurist.Põhiparameetrid Toote Nimetus: Xiaomi Mijia BEABORN Polyhedron Rindade Kott Toote suurus :310* 200* 80 mm Toote kaal umbes :500g Toote materjal PE/PVC/riie Toote värv: Sügav must BEABORN Polyhedron Rindade Kott Kujundada personaalset isiksuse Lahe polyhedron High performance kaitse Mugav USB-Polyhedral õhuke disain

Luua isikupärastatud visuaalne kogemus

Geomeetriline tekstuur polyhedron disain on saadud futuristlik uue äärt disaini keel.Kui tahku ja read on hõrendatud ja koonusrull, et muuta üldist kuju sujuvam.

Mitmel viisil tgide

Sobib erinevate reisida stsenaariumid

Ta võib olla üks kasutate kõige rohkem.Erinevalt tavapärastest rinnus kott, BEABORN polyhedron rinnus kott on erinevaid, kes stiile, pool kükitama küljel ja N-tüüpi mängida.Ta on kaasatus, mis sobivad iga kord.

Kõva kest, mis moodustavad

Kujundanud kaitsva arch struktuur

BEABORN, mis on spetsiaalselt võtab keha-on moodustunud pealisriie struktuuri, et luua kõrge kvaliteediga, kaitsev, kaare-kujuline karm pakett keha, mis tegelikult suurendab kaitse ja vastupidavuse paketi keha, ja ei karda põrutuste iga päev reisida.

Eelistatud materjal

Reisida kõik viis

Valige suure tihedusega kvaliteetne PE materjalist, komposiit materjalidest nagu PE, PVC, kangas, jms., ühendades praktilisus ja esteetika, ei karda lõikamine, kvaliteet on sama.

Hard shell materjal

Veekindel ja vastupidav kulumisele

Riided riie

Mugav nahk

Puhas pind

Kattumisvastaste lihtne puhastada

Teadusliku võimsuse seade

Laske kogumine olema hästi organiseeritud

Peamine kott säilitamine disain on hästi organiseeritud, mitmekihiline, et rahuldada tänapäeva inimesed, mobiiltelefonid, võtmed, jne., võib asetada ka väike sülearvuti, mida on lihtne välja minna, on kõik ühe korraga.Samal ajal on kahe kambriga kott kujunduse sees, mis õigesti tõlgendada kooseksisteerimise mood ja praktilisus.

Ergonoomiline disain

Rinnapiimasarnane disain vabastab käed

Rindkere kott on spetsiaalselt projekteeritud, sõltumatu pool anti-varguse kott, mille saab asetada mobiiltelefon, ID-kaart ja muud väikesed asjad, mis on, tõmba ja võtta, sujuv avamine ja sulgemine.Sisemine tasku on mõeldud 25° kaldserv lihtne juurdepääs esemete vedamisel, mis teeb reisimise mugavamaks.

Peidetud USB liides

Elu teie seadme jaoks alati ja kõikjal

Seal on ülekanne USB-liides küljel, rinnal kott, ja üleandmise struktuur on moodustatud vahel laadimine aare ja mobiiltelefoni.Samuti on lihtne vastupidavust liikudes õues.

Tagumine ladustamine

Liibuvad väikeste esemete jaoks lihtne juurdepääs

Tagasi rindkere kott sobib kere kõver, ja samal ajal mugav tasku on komplekt, mis võib ajutiselt paigutada käsi punkte ja see ei ole lihtne langeda.

Koonusrull õlarihm disain

Täielik kaal uuendada load system

Kitsas, tagurpidi kolmnurga õlarihm disain võimaldab rinnus kott taluma rohkem kaalu, samas leevendab õla-ja kaela surve.Pikaajalise sõita on ikka jäme.

toote detailid

Nailonist köis

Reguleerida saab

Ilus ja tugev

Vastupidav

Õlarihm disain

Ülemine laius ja alumine laius

Veavad kergus

Rohkem kaal

Kvaliteet tõmblukk

Tugev veekindel

Avamise ja sulgemise vabaduse

Naha mark reljeef

Peen logo

Trendikas mood

Sõbralik Meeldetuletus:

Kõik, Kallis sõber,Pls loe mind enne kui teha tellimuse.

1 veenduge ,Kontaktisiku Nimi,Aadress,Postiindeks ja Telefoninumber on õiged!Vene kliendid on arvanud, et anda täielik nimi.

2 ,Palun kontrollige, kas teie aadress on kauge ala, kui sa valida, DHL ,valik saadetise, kui sa valida, DHL,ei kuulu DHL serveri kulud, custom duty, või mis tahes komisjoni laetud dhl kohandatud kliirens või lattu ladustamise kulud.

3 ,Palun teatage meile, kui palju meil tuleb deklareerida, toll, kui sa valida, DHL Või EMS .India kliendid ei peaks andma PAN number.Palun ignoreerige seda meeldetuletus, kui valid Tähitud Kirja.

4 , me kinnitame madalama hinna kohta arve, mis aitavad vältida tolli_maks.Kui paki saad, rangelt kontrollitud kohandatud.Pead ikka maksma tulumaksu selge kohandatud.Me ei kanna tolli maksud.Kui teil on erisoove,palun võtke meiega ühendust.

5 ,Palun avage pakk post ametniku juuresolekul,Kui pakk on kahjustatud või tühjad(varastatud),siis palun küsi postkontor esitada ametlik dokument,eriti väite taotlus paberkandjal.

6 ,Kui teil on mõni probleem, pls jätke teade oma kasti .see võib võib aidata teil probleemi lahendada kiiresti.Andmed Infor Tarneaeg Bateery Tollimaksu&KÄIBEMAKSU 5-8days No limit Definitaly Nr 15-23days No limit Definitaly Nr 3-8days No limit Jah 15-60days Ainult 1 Tõenäosuslik 20-60days Ainult 1 Probabilist 15-50days Ainult 1 Probabilist 15-60days Nr Tõenäosuslik

Märksõnad:Gepard Reisikott, Ametlik Xiaomi, Mirilla Digitaalse Xiaomi Loock Caty, Yeelight Xiaomi 100, 90fun Kott, Aqara Hab, Seljakott Xiaomi, Mijia Xiaomi, Batery Xiaomi Mija, 4k Xiaomi Yi.

Omadused Pesa
Päritolu CN(Päritolu)
Sertifitseerimine CE
Skaala 1
Max kiirus 0
Kontrolli Kanalid 2 Kanalit
Brändi Nimi Xiaomi
Güroskoop 0
Riigi Ühendamine Ready-to-Go
Mudeli Number BEABORN Polyhedron Rindade Kott

Kirjutage arvutus!

Xiaomi Mijia BEABORN polyhedron PU Seljakott Kott, Veekindel Värviline Vaba aja veetmise Sport Rinna Pack Kotid Mens Naiste Reisimine, Telkimine

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted