Psacss Square Polariseeritud Päikeseprillid Meestele Kõrge Kvaliteedi TR90 Raam Brändi Disainer päikeseprillide läätsesid Sõidu Kalapüügi lentes de sol hombre

€4.12

Saadavus: On laos

m6791

Toote Kirjeldus

Toote Kirjeldus: Värv müügiks päikeseprillid on laos, võite tellida neid otseselt.Toetame tilk laevandus,pakuvad fotod,hulgimüük,Express...Palun comtact koos meiega.Ülikond: Mehed, Raami Materjal : TR90+Metallist Objektiiv Materjal: TAC Polariseeritud Pakett Sisaldab: 1*Päikeseprillid 1*Prillid Lapiga 1*Prillide Kott välispakendis: Kõva kasti Ostja: *Väga kiire saatis,me välja saadetud teie tellimus 3 päeva jooksul või isegi 1 päeva ,mis tähendab, et te saate meie toodete kiiremini. *Me paneme väike kingitus igas pakendis,võib-olla soovite, siis...hah. *Me hoolikalt kontrollida iga prillid enne saatmist. *Võtke meiega ühendust reaalajas kui teil on mingeid probleeme. *Tehase müügi, me ei taha kasumit, meil on vaja ainult, müügi -, kvaliteedi tagamine.

Prillid hooldus:

1. Sõltumata prillidega raami või päikeseprillid, parem jalg on esimene sai ja siis vasak jalg on saanud ladustamise ajal.Valesti paneb prillid, et olla tasakaalustatud ja viltu. 2. Pärast eemaldamist prillid, pane peegel näost alla võetud prillid juhul, veenduge, et seal ei ole osakesed prillid juhul, et mitte kriimustada peegel pind, või pane see klaasid juhul pärast pakendamist see prillidega lapiga. 3. Pärast prillides pikka aega, võib see põhjustada tasakaalustamatust või isegi deformatsioon, seega on soovitatav, et hoolitseda prillid nii palju kui võimalik. 4. Prillid ei tohiks panna kõrge temperatuur, niiskes keskkonnas pikka aega, nagu all auto esiklaas, vannituba, köök, et mitte kiirendada vananemist prillid.

Märksõnad:Connor, Tourmalin, Kinnas Küülik, Kinnas Kid, Kinnas Valge, Meeste Päikeseprillide Läätsesid, 360 Ace, Ring Päikeseprillide Läätsesid, Fancy Kinnas, Ninja Pliiats.

Prillid Tüüp Päikeseprillid
Brändi Nimi psacss
Sobiv Sündmus Sõidu -, Kalandus -, Partei , Shopping
Sobib näo kuju Ümar nägu , Pikk nägu , Square nägu , Ovaalne nägu
Objektiivi Kõrgus 43mm
Sugu MEHED
Drop shipping Tugi
Raami Materjal Plastikust Titaan
Läätsede Materjal Polaroid
Läätsede Optilise Atribuut UV400
Nähtava valguse läbilaskvus 99.9% HD
Päikeseprillid 2019 Päikeseprillid naistele, meestele
Toote Tüüp Prillid
Objektiivi Laius 58mm
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Sobiv rahvas Päikeseprillid meestele , Mehed
Pakkimine Prillid Kotti & Prillid Riie
Hulgimüük jah toetust
Stiil Luksus , Vintage -, Moe -, Vabaaja , Retro
Raam Stiilne, Mugav Ja Mitte Lihtsalt Deformeerunud
Hinged Tugevdatud Metallist Hing
Mudeli Number RP5925

Kirjutage arvutus!

Psacss Square Polariseeritud Päikeseprillid Meestele Kõrge Kvaliteedi TR90 Raam Brändi Disainer päikeseprillide läätsesid Sõidu Kalapüügi lentes de sol hombre

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted