Beebi 2G SIM-Kaardi Kella Helistada Asukoht Tracker Smart Watch E18 Veekindel Lapsed SOS Antil-kadunud Smartwatch

€17.65

Saadavus: On laos

m67937

Omadused: * 1.44 tolli värviline puuteekraan, tugev ja Anti-drop * Silikoonist rihm on väga mugav tunne * aeg-ekraan * Kaart: Vaata reaalajas asukoht vaadata * tugijaama Asukoha aeg kooli päeva Puhul: LBS funktsioon on lubatud tagasisidet asukoht käigus teabe leidmine ajal esmaspäevast reedeni * SOS-klahvi aidata: hädaolukorra puhul, vajutage SOS-nupp,mis andis stressi sõnumi guardian. * Kaugseire: Vanem saab teada lapse olukorda, reaalaja jälgimise seadmed ümbritseva * Leida ja vaadata: Kui vaadata ei ole läheduses, kirjuta see käsk, et vaadata, hakkab ring 1 min, nii et saate kergesti leida, siis vajutage mis tahes nuppu peatub rõngastaja. * Intercom: Teha hääl vestlused vahel vaadata ja app * Kontaktid: Määrata kuni 10 telefoni numbrid, mis on lubatud helistada vaadata * DND (ei häiri) aeg: Kõik sissetulevad kõned saab olema varjestatud ajal DND aeg * Kaamera tugi * Taskulamp toetus *Keel : inglise keel või vene Keel * APP Keel: inglise, Hiina, vene, prantsuse,hispaania, portugali, Vietnami, poola, Jaapani , Tai. * Ühilduv süsteem: Android/IOS * App nimi: "SeTracker" *Palun pange tähele, et armastus muster vaadata on Armastus hüved, ei tähenduses südame löögisagedus, vaadata ei ole südame löögisageduse funktsioon.Smart Watch E18 Veekindel Lapsed SOS Antil-kadunud Smartwatch Beebi 2G SIM-Kaardi Kella Helistada Asukoht Tracker Smartwatch

Täname, et olete tulemas.Nõuanded: 1. SIM-kaart peab olema Mikro-Sim-2G GSM Kaart, 850/900/1800/1900 2. See on elu, Veekindel, ei ole võimalik seda kasutada, kui ujumine või võtta dušši 3. Inglise versiooni ja vene versioon on nr ilm funktsioon. 4,ei ole ekraani kile paki, mis on pärit vene,palun pööra tähelepanu sellele,aitäh~!Pakkeleht: 1*smart vaadata. 1*Laadimiskaabel. 1*kasutaja juhis eesti 1*retail box.

Tagasiside poliitika:

* Palun võtke meiega ühendust enne negatiivse läbi vaadata ja lahendada. 100% vastus 24 tunni jooksul (tööpäeva jooksul) * Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke oma positiivset tagasisidet ja 5 tähte ja 5 tähte üksikasjalik hinnang teie tellimuse.

Märksõnad:Smartwatch, Mocrux Smart Vaadata, Ary Kellad, Lapsed Sim-locator, Smartwach Naine, Smart Vaadata, Prantsuse Android Smart Vaadata, Y1, Kw10, Cc2530.

Tüüp Kantavad
Süsteem PUUDUB
Stiil Armas
Ekraani Suurus 1.44 tolli puutetundlik ekraan
Aku maht 300-450mAh
RAKENDUSE Nimi SeTracker2
JÄÄR 128MB
SIM-Kaardi Saadaval Jah
CPU Tootja qualcomm
Mehhanism No
SIM-kaardi tugi 2G
Taotluse Vanus Laps
Mitu Dials Jah
RAKENDUS on Allalaadimiseks Saadaval No
Tagumine Kaamera PUUDUB
Veekindel Polüesterkangas Elu veekindel
Võrgu Režiim 2G
CPU Mudeli MTK6261
Juhul Materjal Plast
Aku Eemaldatav No
Funktsioon Kuu
Ühilduvus Iphone IOS ja Android telefon
Liikumine Tüüp Elektrooniline
Aku 400mAh
Bänd Materjal Silikageel
Brändi Nimi MOCRUX
Ekraani Kuju Ruut
ROM 128MB
Resolutsioon 240*240
Päritolu CN(Päritolu)
Bänd Eemaldatav Jah
GPS No
Keel Vene

Kirjutage arvutus!

Beebi 2G SIM-Kaardi Kella Helistada Asukoht Tracker Smart Watch E18 Veekindel Lapsed SOS Antil-kadunud Smartwatch

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted