Alipop PrePlucked 360 Pits Eesmise Parukas 5 Tolline Osa Pits Ees Juustest Parukad Koos Beebi Juuksed Krussis Sirge Brasiilia Remy Juuksed

€116.73

Saadavus: On laos

m67943

version=7.3.2; date=20181212

details_start

Topelt Masin Kude, Mis Tugevdavad 100% Originaal juustest ,mis on Lõigatud Noor Tüdruk Doonori, Soft & Täielikku & Paksud Juuksed Lõpeb, Ilma et Vältida Kadumas Probleem, Tihe ja Korralikult Täis Küünenaha Joondatud katkisi Ja Sasipundar Küsimus

chanpin_begin

details_end

product_Photo_start

product_Photo_end

recommand_start

chanpin_begin

Meeldetuletus: Pls võtke Meiega Ühendust Esimesel kui mingi probleem juhtub,me teeme oma parima, et aidata u .See ei ole meil kerge kokkuleppele jõuda, kui u jäta negatiivset tagasisidet või vaidlus,nii et palun andke meile võimalus probleem lahendada .Thank u !Märkus:

1: pls donot panna PO BOX aadress väljendada ei suuda,Füüsiline aadress on aktsepteeritud.

2: pls donot lubada express company lahkuda paketi juures oma uks, et vältida kadunud.Ostja Maksab transpordi maksumus Müüja maksab transpordi maksumus Foto sätestatud Vahetada saadaval ei Meeldi/Sobi JAH Muuda stiili või värvi JAH Shipping vale teemad või värvid jah jah jah jah JAH jah jah jah jah JAH jah jah jah jah JAH Kvaliteedi probleem jah jah jah jah JAH jah jah jah jah JAH jah jah jah jah JAH Kunstlik põhjus NR NR NR NR

Return_Refund_End

1:Pls kontrollida pakendi ettevaatlikult u saavad paketi.Kui ei ole kahju, saate sisse logida eest paketi ja kinnitage tellimus.

2:Kas on mingeid katki või vale toote, pls pildistada ja võtke meiega ühendust asps.

Return_Refund_Begin Parukas Ravi Nõuanded:

A:, Et kammid, et teil oli parem valida ring lai-hammas kamm

B: ei tee juuksed lõõskava päikese all üsna pikka aega

C: ei puhub juur parukas kas kunagi juuksed kuivemad

D: ei ole ahne, juur parukas overex-ert kui pesemine

E: pls kasutada Oliver Õli konditsioneer koos, kui te peske parukas

Nagu üks top juustest ettevõtted, oleme pühendunud pakkuma oma klientidele parimat 100% human hair extensions turul.Kas sa oled uus meie kodulehel või uus klient üldiselt, meie eesmärk on olla teie esimene valik kõrge kvaliteediga 100% Remy juuksepikendusi.Alipop juuksed on ehitanud oma maine müüa kvaliteetne, imeilusad,pehmed Remy juuksepikendusi, millega kaasneb kiire, sõbralik ja usaldusväärne klienditeenindust.Kogemus meie pühendumus täna; start shopping oma täiuslik pilk Alipop juuksed firma.

customer_shart_end

service_start

service_end

choose_us_start

Q1:About Us?

A1:Alipop juustest Tehas on üks top brändi juustest tehased Hiinas, alates 1996. aastast, professionaalne juustest Parukad tootja, mis asub Xuchang,Hiina.

Q2:Umbes See Parukas Toote?

A2:See on 100% inimese juuksed parukad, Tugeva pruuni Šveitsi pits, säti rihmad, beebi juuksed, elastne net ja 4 kammid, saame pakkuda täielikku pits parukas, pits ees parukas ja 360 Pits Parukas.

K3:Kas keskmine sobitage minu peas?

A3: üldiselt, suurus kõige pits ees parukas on keskmine suurus ja kõrge elastne reguleeritavad rihmad, rohkem kui 98% kliendid tunnevad, seda tugevam sobib oma peas väga mugav.Ja Seda saab hoida parukas stabiilne pea isegi treeningu ajal.

K4:ma saan, Et Väike/Suur Kork Suurus?

A4: jah, kui sa teed makse, tuleb lihtsalt jätke meile sõnum "mul on vaja väike/Suur kork suurusega, kuid Suur Kork suurus on vaja Ekstra $25.

Q5:Kuidas Kinnitada parukas tihedus?

A5: parukas tihedus on tihedalt seotud kaalu, eri Tihedusega , kaalu meid ka Erinev, saabudes parukas ja kahtluse alla tihedus ei vasta tellimuse taotluse, palun kaalu juuksed ja saada meile pilt, et kinnitada.

K6: Miks on lühikesed karvad kohta kude?

A6: Kui karvu on lõigatud rahastajate ,see on kimp pikki karvu ja ei koelõngaga.Pikkus karvad tuleb fold jaoks ühendatakse parukas kork.See on põhjus, miks seal on lühikesed karvad, mille ühel küljel.Palun ära muretse, see ei mõju juuste otsin, ja ei mõju juuste kasutamine ja kvaliteet.

7. küsimus:Miks ei ole iga tegevussuuna juuksed oleksid ühepikkused?

A7:Meie juuksed on 100% inimese juuksed, Nagu meie oma karvu, päris inimese juuksed ei ole võimalik kasvatada täpselt sama pikkusega ning iga üksiku haru.See on põhjus, miks inimeste juuste otsad on alati õhem kui top.Palun täielikult mõista ja arvesse võtta enne tellimuse esitamist.

8. Küsimus:Kuidas Valida Konditsioneer?

A8:Kui pesemist juuksed, ei kasuta kunagi šampoon mõeldud juuste loomulik. "Kuigi tavaline konditsioneer on OK, šampoon on liiga karm ja võib kaasa tuua juuksed langevad välja.

9. Küsimus:Kuidas Hoida Juustest Parukas Kuju?

A9:Kui te istute kodus, võtta see välja ja pane see parukas seista.Stand aitab säilitada oma kuju ja võttes ära oma pea, võtab ära oma tugging ja tõmbab karvad välja.

Q10:Kuidas paigaldada juustest parukas?

A10:Link U:https://youtu.be/IPJtL990lco

Märksõnad:28 Tolline Pits Parukas, 360 Eesmise Pits Parukas, 30 Tolline Pits Parukas, Ali Armu, Ees Pits Parukas, Hcdiva, Clouser, 1 Sirge Pits Ees Parukas, 1b 613, Coloired Sirge Pits Ees Parukas.

Kirjed Pakendi kohta 1 Tk Ainult
Värvi Pits Pruun
Materjal Juustest
Cap Suurus Keskmine Suurus
Parukad Pikkus pikk
Pits Parukas Tüüp 360 Pits Eesmise Parukad
Sobiv Suremas Värvid võib olla värvitud, et #27 värv
Mudeli Number 360 Pits Eesmise Juustest Parukas,Juustest Parukas
Juustest Tüüp Brasiilia Juuksed
Brändi Nimi ALIPOP
Põhimaterjal Elastne pits
Toote Tüüp parukas
Materjal Hinne Remy Juuksed
Valmistatud Meetod Pool Masin Tehtud & Pool Küljest Seotud
Saab Permed Jah
Tekstuur Krussis Sirge
Pits Parukas Stiilis 360 pits eesmise parukas

Kirjutage arvutus!

Alipop PrePlucked 360 Pits Eesmise Parukas 5 Tolline Osa Pits Ees Juustest Parukad Koos Beebi Juuksed Krussis Sirge Brasiilia Remy Juuksed

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted