Suur 2MX3M Paksenema Kašmiir Põranda Matt beebi suured Vaibad Eest elutuba Vaibad Magamistuba Tabel Ala Vaibad, Pehme Lapsed Mängivad Matt

€8.90

Saadavus: On laos

m6866

Keskkonna sertifitseerimise beebi võib olla ka ohutu kasutada Tootmist: Super pehme ja sile tunne, mood ja kaasaegset stiili,armas, dekoratiivsed võite panna see oma magamistuba , elutuba, dinning tuba.Kallis sõber, värv ei ole puhas valge,see väike kollane kõrgus Vaip on umbes 3 cm, Selle põranda vaip on väga ilus ja õrn, soodne hind, kõrge kvaliteet, super pehme, ei libise, pika karvkattega, soe,loodus, lihtsalt stiil, see on lihtne sobitada oma magamistuba , elutuba, rõdu.Vahepeal, seda on lihtne puhastada.saame kohandatud suurus ja värv värv:Piim, Valge/coffe/khaki/hall, hõbe/roosa, Kui teil on vaja muid eri suurusega, palun võtke meiega ühendust.Eelised On:keemia-polüester materjal lase sul tunda mugav, tugevalt venitada, ja samal ajal tegi plekk-vastupidavad ja staatiline ravi .Suure tihedusega alt, et ei ole valus korrusel.B: ta on kõrge klassi materjalist, aga hind on madalam, kui nailon.Reguleerimisala abil : elutuba, restoran, magamistuba, uuring, koridori ust.Omadused: ta on kodus vaip suhteliselt taskukohane, suhteliselt kõrget klassi tooteid.Peegeldavad erinevaid stiile kaasaegne mööbel koos värviga, et saavutada täiuslik maitse.Kui kaamera automaatika, palun lubage väike värvi erinevus, Sest laev see kokkuklapitavad pakett, nii et võib-olla see on viik, pärast kasutamist aega, et kortsud kaovad.Kodus vaiba puhastamine ja hooldus nõuanded:

Vaibad on laialt kasutusel meie elu.Me usume, et paljud pered panna väike tekk ukse juures tualetti või suur tekk elutuba.Väike tekk ukse taga wc on mõeldud neelavad vett wc kahjustamata põrand.Tekk elutoas on sama.Selleks, et absorbeerida pisut tolmu väljastpoolt, muidugi, see toob paratamatult kaasa palju mustust vaip, see master Bang leibkonna arst kogutud arv leibkonnas vaiba puhastus näpunäiteid, et aidata teil lahendada vaiba puhastamine hädas, let ' s take a look at kuidas puhastada vaip.

1. Puhastamine meetod: kasutage harja, et pidevalt puhasta vaip, vaip tolmu harja üles koos, puhastav toime on palju parem kui tavaline tolmuimeja mõju;

2. Õigeaegse puhastamise: just sai vaip plekk on üldiselt lihtsam eemaldada, kui plekk kuivatatud või tunginud sisse vaip, vaip ei ole lihtne puhastada.

3. Korrapärane puhastamine ja sügav puhastamine: Regulaarne kasutamine tööriistad puhastada vaip keskel, ja pärast teatud aja jooksul, et viia läbi põhjaliku puhastuse, et vältida tuha kogunemine, mida on raske puhastada.

Vaip hooldus meetodid:

1.Vältida tuli: me peaksime püüdma vältida otsese päikesevalguse eest, et vältida vaip vananemist.

2. Kattumisvastase: ei tohi olla saastunud õli, happeliste ainete, värvilised vedelikud jne.käigus kasutada.Kui saaste tekib, siis tuleks kohe kustutada ja kõrge kvaliteediga carpet cleaning paste (kleebi).

3. Tolmu eemaldamine: vaiba pind kiudaineid, lihtne koguneda tolmu, tuleb sageli kasutada mööda villa suunas puhastus, ärge kasutage hammaste või töötlemata servad tööd, et vältida kahju vaiba pinnale.

4. Vältida niigi: Kui vaip tundub valamine, pühkige seda puhta leotamiseks sooja vett, kamm see straightly ja triikimine seda märja lapiga kohta rauast pad, see saab taastada algsesse olekusse.

5. Pane tsentraliseeritud punkti rõhk: kasutusel, jala kontakt vaip välja, peaks vältima padi või muutuvad tihti, mööbel.Shifu Bong Kodu Arst soovitab valdkonnad raske kulumine peaks olema kaitstud, kattes ja asendada.

Märksõnad:ümmarguse Elutuba Vaibad, Matt, Matt Mängida, Vaip Põrandal, Lõvi Vaipa, Vaip, Ukse Matt, Vaip, Magamistuba Elutuba Vaibad, Suur Elutuba Vaibad.

Koht Elutuba
Pesta Stiil Käsi Pesta
Mudeli Number Super suur vaip
Vaiba paksus Umbes 3cm
Kasutamine Koridoris
Transpordiliikide müük töö
Muster Tüüp Tahke
Brändi Nimi FANG & JANE
Stiil Pastoraalne
Materjal Akrüül ja Polüester
Technics Masin Tehtud
Disain LÄÄNE
Kuju Ristkülik
Teenetemärgi Stiil Euroopa

Kirjutage arvutus!

Suur 2MX3M Paksenema Kašmiir Põranda Matt beebi suured Vaibad Eest elutuba Vaibad Magamistuba Tabel Ala Vaibad, Pehme Lapsed Mängivad Matt

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted