Unikaalne Puidust Loomade Pusled Mõistatusi Salapärane Öökull Puzzle Kingitus Täiskasvanud Lapsed, Haridus-Vapustav Kingitus Interaktiivsed Mängud Mänguasi

€10.31

Saadavus: On laos

m69954

Omadused:

1. Loodus-teemastatud puzzle mäng.Nautida lõõgastav aega see salapärane öökull puzzle!Seal on mitu suurustele, meie puidust puzzle on tehtud väikesed tükid kujuline savann loomad ja taimed.

2. Formaldehüüdi-vaba pärn materjalist, sile pinnatöötlus, kvaliteetne, vastupidav ja korrosioonikindel, ja kaitsva kihi pärast keskkonda kaitsev värvimine ravi.On võimalik säilitada aastakümneid, seinale riputada, või edasi, et teised hindavad.

3. See võib soodustada silma-käe koordinatsiooni, parandab keskendumisvõimet, kannatlikkust, loogilist mõtlemist ja probleemide lahendamise oskusi.Sul on hämmingus koos ajude mõistatusi käesoleva mosaiigi mängu kogu pika päeva.

4. Otsin läbimõeldud sünnipäeva või puhkus kingitus?Need unikaalsed puust mõistatused on ideaalne valik!Anna oma kallimale tundi meelelahutust.

5. Kui pusled mõistatusi rahulik meel ja käivitada loov meditatsiooni seisund.Nad mängivad meie loovust, kõige väärtuslikum vanema-lapse mäng.Intellektuaalne mäng täiskasvanutele ja lastele.Hea valik sünnipäev ja Jõulud kingitused.

Kirjeldus:

Värv: värvi

Materjal: pärn

Suurus:

umbes 35x21cm/13.78*8.27 aastal (veidi suurem kui A4 leht)-187 tükki-keskmise keerukusega

umbes 23x15cm/9.06*5.91 aastal (veidi suurem kui A5 leht)-101 tükki-keskmise keerukusega

Pakkeleht:

Öökull Jigsaw Puzzle Mänguasi*1 Karp

Märksõnad:Aju Mäng Lastele, Montesori Puidust Mänguasjad, Las Puzzle, Drrsses Lapsed, Laste Haridus, Big Mänguasi, Keerulise Puidust Puzzle, Loomade Kujul Puzzle, Suur Montessori Haridus-puidust Mänguasjad, Tina Puzzle Puit.

Kingitus Lastele puidust pusle
Brändi Nimi SONGYI
mäng lauamäng
Vanus > 3 aastat vana
Sugu Unisex
Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Mosaiigi
Hoiatus Mitte Alla Neelata
Stiil Loomade
Puzzle Stiilis Isikliku Jigsaw
Mudeli Number H20120102
Puzzle Materjal Puidust Puzzle
Materjal Puit
Toote Tüüp Puit DIY Pakett

Kirjutage arvutus!

Unikaalne Puidust Loomade Pusled Mõistatusi Salapärane Öökull Puzzle Kingitus Täiskasvanud Lapsed, Haridus-Vapustav Kingitus Interaktiivsed Mängud Mänguasi

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted