Nahast sisetald reljeef-deodorant higi-imav hingav gaasi nahast sisetald massaaž non-slip paks unisex nahast sisetallad

€2.30

Saadavus: On laos

m70787

》》》》SEONDUVAD TOOTED

1

》》》》KIRJE KIRJELDUS

》》》》PUNKT NÄITA

》》》》SHOPPING PROTSESSI

》》》》MAKSE

》》》》SHIPPING 1. Worldwide shipping, välja arvatud juhul, APO/FPO. 2. Enamik meie pakkumised on edendada Vaba shipping (valitud riikide) poolt Hiina post air mail või Moobo.ee standard shipping. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadress, tellimuse aadress peab sobima teie merevedude aadress.pange tähele ( vene kliendile on vaja pakkuda täielik nimi,vastuvõtja nimi peab andma täieliku nimi:Sealhulgas: Minu nimi+ isa nimi + perekonnanimi) 4. Tarneaeg oleneb sihtkohast ning muud tegurid, tavaliselt see võib võtta umbes 15 kuni 60 tööpäeva enamik riigi,kui 60 päeva jooksul ei esitata,me täies ulatuses tagasi.välja arvatud brasiilia ja mõned vähetuntud riigis vaja võtta umbes 60 kuni 90 päeva,nimetatud riigis, kui 90 päeva jooksul ei esitata,me täies ulatuses tagasi. 5. Kui te ei ole saanud oma paki 45 päeva jooksul (brasiilia ja mõne kauge riigi vajadust 75 päeva) tasumisest, siis palun võtke meiega ühendust, me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.

》》》》PÄRAST MÜÜKI PROBLEEM

》》》》TAGASISIDE 1. Positiivne Tagasiside (5 tärni) on meile väga oluline, palun jättes oma pika positiivset tagasisidet ja 5 tähte üksikasjalik hinnang teie tellimuse.Kui sa näita meile pildil nii 5 tärni,me anname teile $1 SOODUSTUS või kingitus oma järgmise järjekorras. 2. Kui teil on mingeid probleeme seoses meie toodete või teenuste kohta, vastake võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.me püüame oma parima, et slove probleeme. 3. Kui sa jagad meie toote link oma SNS või Facebook me ka anda oma 5% ära SOODUSTUS või kingitus oma järgmise järjekorras.

Märksõnad:Colibri Gaasi Kergem, Insol, Vintage Gaasi Kerge, Kapsel Gaasi Kergem, Valge Gaasi Kergem, Sisetald Higi, Mini Kergem Gaas, Nahast Kinga Tald, Jalad Korter, Lai Gaasi Kergem.

Mudeli Number Z00250
Funktsioon Vett hülgav
Materjal EVA
Kinga Laius Keskmise(B,M)
Toote Tüüp Sisetallad
Brändi Nimi OLOME
Muster Tüüp Tahke
Sisetald Kõrgus Kuni 1cm
Sugu MEHED

Kirjutage arvutus!

Nahast sisetald reljeef-deodorant higi-imav hingav gaasi nahast sisetald massaaž non-slip paks unisex nahast sisetallad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted