Flashforge Unistaja, Pro ja Looja 6" x 9"(235*155 mm)boorsilikaatklaasist Prindi Voodi 3d Printer CTC

€12.73

Saadavus: On laos

m71087

Näiteks :Flashforge Unistaja, Pro ja Looja / Makerbot Replicator / CTC 3d-Printer

Materjal : Boorsilikaatklaasist

Suurus: 235*155 +/- 1 mm ( 6" x 9" )

Paksus: 4mm / 3 mm

Lõime sallivus: +/-0.2 mm

Värv: Läbipaistev Värv

Tasuta Shipping üle maailma , saada Hiina Postitus Lennupostiga.

Tarneaeg umbes 20 -30 tööpäeva jooksul.Mõnes riigis võivad aeglustada 1-2 nädalat.

Me laev kauba jooksul 2days pärast kustutatud makse.

Tähelepanu:

Kui sa tahad saad toode kiiresti, samuti on võimalik saata see EMS, UPS,DHL jne.Te peate maksma mõned kaubavedu rohkem .Ärge võtke meid kõigepealt, kui sa tahad seda muuta, et EMS,UPS,DHL jne.

Kui te ei ole rahul sinu ost,mingil põhjusel,andke teada.Me viivitamata asendada punkt või anda teile uuesti tagasi,see\\ \ 's, et lihtne.Laevandus ja käitlemise kulud ei kuulu tagastamisele.Kauba eest tagasi saatma ja uuesti saata tuleks maksab ostja.Oma kaitse, palun kindlustatud oma paketi.

Kui te tooted on tahes rikke või viivituse, palun ärge avage juhul või ei jäta Negatiivset & Natural tagasisidet, seda ei saa lahendada kõiki probleeme .Aga lihtsalt ütle meile, me teeme oma parima, et lahendada see.

Kui oled oma ostuga rahul, me siiralt loodan, et sa ei jäta meile positiivset Tagasisidet ja neli 5-tärni Üksikasjalikud Müüja Reitingud (DSR), mis on oluline kasv meie väike äri.

Võtame maksmise kaudu Moobo.ee AINULT.Kui sul ei ole Moobo.ee konto, palun registreeritud üks ise juures (Moobo.ee).Makse peab olema laekunud 5 päeva jooksul pärast enampakkumiste lõppenud.Palun veenduge, et teil on kavas osta või ei suuda tasuda kõnealuse ajavahemiku jooksul enne pakkumist.Tasuta vaidluse esitada Moobo.ee, et mitte maksta pakkujad.

PALUN ÄRA jäta meid 1, 2, 3 või 4-tärni Üksikasjalikud Müüja Reitingud, sest nad on võrdsed negatiivset tagasisidet.Ainult 5-Üksikasjalikud Müüja Reitingud on teretulnud.

Märksõnad:Klaasi Voodi Prindi, Vaik Flashforge, 3d-printer Klaas, 3 Print Plaat, Corexy Komplekt, Voron, 3d-printer Voodi, Borosilicate Vee Klaas, Dish Klaas, Ctc Printer.

Toote Tüüp Klaasplaat
Brändi Nimi Funssor

Kirjutage arvutus!

Flashforge Unistaja, Pro ja Looja 6" x 9"(235*155 mm)boorsilikaatklaasist Prindi Voodi 3d Printer CTC

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted