Kaitseklaas iPhone 5/5S/SE lihtne, läbipaistev

€2.76

Saadavus: On laos

m7152

Kaitseklaas

Peamine eesmärk kaitseprille, sest ekraan on võime kaitsta telefoni display pärit mõju mõju.Kui kukub, mõju enda võtab täpselt kaitseklaas, tänu oma tugevusele.Kui mõju on tugev, kaitsev klaas puruneb ja praod.Järgmine, sa pead lihtsalt osta uus kaitseklaas, mis on suhteliselt odav lisaseade.Ja, muidugi, kaitsva klaasi usaldusväärselt kaitseb ekraani ise kriimustuste.Ärge unustage, et ekraani mis tahes nutitelefoni on üks kõige kallim osa seade, nii et nende hind võib ulatuda kuni mitu tuhat rubla, kuni 40% vidin hind hind hind muidugi, mõned tilgad, mitte ainult kaitsev klaas on katki, aga ekraan ise nutitelefoni, kuid kaitsev klaas tugevalt vähendab nende riske.

Kuidas määrata

Kaitse prillid on kleebitud, samuti filmid: ekraan nutitelefoni on hoolikalt hõõruda alates pildid, tolmu-tõend, klaas on otsustanud, padjad.Kui kleebite, klaas on vaja, et hoida sujuvalt, ilma puudutamata sõrmede liim külge, üritab arvutada sama indentures mööda ekraani servad, stick järk-järgult järk-järgult järk-järgult, et vältida saada mullid õhku.Vajutage sile ja võib olla eriline kiuvaba salvrätiku või lihtsalt sõrme.

Märksõnad:Iphone Se 2020 25d Klaas, Iphone Se 2020 Leer, Iphone Se 2020 Klaas Geel, Iphone Se 2020. Aasta Algul Klaas, Iphone Se 2020 Klaas Mängud, Iphon Se 2020 Colorfur Klaas, Telefon 2020 Klaas, Aiphone Se 2020 Klaas, Iphone Se 2020. Aasta Tagasi Matt Klaas, Iphone Se 2020 Backglass.

Omadused Anti Blue-ray
Klaas Jah
Tüüp Esi-Film
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Kaitseklaas iPhone 5/5S/SE lihtne, läbipaistev

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted