Tasuta shopping 10TK VBMT110304-EM YBG205 CNC tera sulam, mis karbiid lõikeriistaks karbiid lisab Töötlemiseks roostevabast terasest

€23.60

Saadavus: On laos

m71750

YBC151: sobib viimistlus terasest.

YBC251: sobib semi-viimistlus terasest.

YBC351: on hea sitkus ja vastupidavus plastiline deformeerumine, sobib töötlemata töötlemine terasest.

YBM151: hea difusiooni kulumiskindlus ja vastupidavus plastiline deformeerumine võime, ja on hea löögikindlus, sobib viimistlus -, poolaasta -, viimistlus-ja roughing roostevabast terasest.

YBM251: sobib semi-viimistlus-ja roughing roostevabast terasest.

YBD151: sobib viimistlus ja semi-viimistlus malmist materjale.

YBC kingbox labad, teise põlvkonna

YBC152: mõju sitkus suureneb, samal ajal kulumiskindlus on oluliselt paranenud, kiire lõikamine on töödeldud, et semi-viimistlus terasest ideaalne valik.Lõikekiirus saab suurenesid üle 25%, samadel lõikekiirus ja vahend elu võib olla suurenenud enam kui 30%.

YBC252: tugev võime vastu seista plastiline deformeerumine ja intensiivsust, edge, on alates viimistlus töötlemata töötlemine terasest üldine eelistatud brändi.Alla kõrge eemaldamise määr lõikamise parameetrid või karmid töötingimused on stabiilne jõudlus, ja on võimalik saavutada rohkem rohelist kuiv lõikamine.Samal lõikamine seisukorras, lõikekiirus on võimalik parandada rohkem kui 25%; samadel lõikekiirus ja vahend elu võib suurendada üle 30%.

YBD kingbox labad, teise põlvkonna

YBD052: SVH kate brändi, kuiv tüüp kiire lõikamine hall malm kajastab suurepärane kulumiskindlus.

YBD102: SVH kate brändi, kui suur kiirus on mehaaniline kõrgtugevast malmist näitab, hea kulumiskindlus ja löögikindlus.

YBD152: SVH kate astmed, sobib malmist, kiire keerates töötlemine, samuti talub kerget vahelduva lõikamine kui keskmise kiirusega.See brändi, kui kohaldatakse jahvatus-malmist, samuti on tugev mitmekülgsus.

YBD252: SVH kate brändi, hea kulumiskindlus ja sitkus, kohaldatakse kõrgtugeva malmi (kõrgtugeva malmi, näiteks), nagu seda nõutakse low-speed märg-jahvatamine, sobib ka vahelduva tingimusel, keerates töötlemine.

Uue brändi karbiid PVD kate nano lakk

Spetsiaalne kattekiht protsess, teha laba pind on sile, vähendab hõõrdumist, kahjutustamise enam sile.

Unikaalne nanostructure lakk, tihedam koostöö substraat, sitkus ja kõvadus on suurem.

Hea hind, hea termilise stabiilsuse ja keemiline stabiilsus lõiketerad, et pakkuda tõhusamat kaitset.

YBG102: sobib igasuguste materjali (eriti sobib malmist) - kerge, keskmise koormuse freesimine, ja sisuliselt, poole keerates töötlemine kõrgel temperatuuril sulamist.

YBG202: sobib igasuguste töödeldud materjalist (kerge, keskmise koormuse freesimiseks, aukude töötlemine, samuti sisuliselt poole keerates töötlemiseks roostevabast terasest ja kõrge temperatuuri sulamist töötlemata keerates töötlemine.

YBG302: sobib igasuguste töödeldud materjali keskmise koormuse freesimine, mehaaniline lõikamine, lõikamine, töötlemine, samuti pooleldi valmis, töötlemata treimine roostevaba terase töötlemine, mõistab täiuslik kombinatsioon turvalisuse ja kulumise vastupanu jõudlust.

Märksõnad:Insol, Vcmt110304, Nägu Mill, Tnmg160408 Zcc, 400r, Zcc Ct, Vbmt160408, Ybg202, Vbmt160404, Riie Mähe Lisa.

Kasutamine Välise Toite Tööriist
Brändi Nimi DUOMASI
Vee karedus 92.8 HRA
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal Volframkarbiid
Mudeli Number VBMT110304-EM YBG205
Kate Muud

Kirjutage arvutus!

Tasuta shopping 10TK VBMT110304-EM YBG205 CNC tera sulam, mis karbiid lõikeriistaks karbiid lisab Töötlemiseks roostevabast terasest

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted