Lakshmigown Bohemian Pits pulmakleit Valge/Elevandiluu Joon Pitsi Pruudi Hommikumantlid Avatud Tagasi Sleevless vestido de noiva 2021

€94.88

Saadavus: On laos

m72826

Märkus: Kõik mõõdud võtta käega.Mõõtmine on 1 kuni 3cm erinevus eri viisil.

Tarneaeg: 3~20 päeva

Täiuslik liibuvad kleit algab täiuslik lõpuni.Enne tellimist made-to-measure kleit alates Moobo.ee me soovitame tungivalt leida professionaalne kohaliku õmbleja, kes aitab mõõta täpselt.Siin me näitame teile, mis mõõdud on vaja ja kuidas õigesti võtta neid.Hoiatus: mõõtmine ise kodus on keerukam, kui sa arvad!Parima tulemuse saamiseks alati oma mõõdud võetud proffesional kohaliku õmbleja.

Mõõtmise Juhend

Täiuslik liibuvad kleit algab täiuslik lõpuni.Enne tellimist made-to-measure kleit alates DHgate.com me soovitame tungivalt leida professionaalne kohaliku õmbleja, kes aitab mõõta täpselt.Siin me näitame teile, mis mõõdud on vaja ja kuidas õigesti võtta neid.Hoiatus: mõõtmine ise kodus on keerukam, kui sa arvad!Parima tulemuse saamiseks alati oma mõõdud võetud professionaalne kohaliku õmbleja.

Laevandus

a.Me ainult laeva oma kinnitatud aadress.Palun veenduge, et teie merevedude aadress on õige, enne kui osta, P. O. Kastid ja sõjalise aadressid (apo, VMK), ei saa kätte.

b.Kui te olete pärit Brasiilia või Venemaa , palun jätke oma täielik nimi. (vastavalt korrigeeritud postiteenuste poliitikat Venemaa ja Brasiilia, vastuvõtja nimi peab olema täielik nimi.)

c.Kohta Maksu -, Tolli-on väljaspool meie kontrolli, siis me ei garanteeri selle kohta ja ei kannavad Maksu tasu.Võid lasta me teame õigus kuulutada hinna eest oma paki.

Tagastama & Toetuse

a.Kui me vale stiili või valet värvi, võiks me tagastame teile raha või reship.Kaup, mis on kahjustatud või puuduvad osad ei kuulu tagastamisele.

b.Kui te ei ole 100% rahul kvaliteeti teie ostu Royce on Pruudi, palun võtke meiega ühendust aadressil esimese aeg vähemalt 7 päeva jooksul alates esitamise kuupäev.Me ei saa nõustuda ka oma tagasi.Kulleriga kauba eest tuleks maksta tasu, mida ostja.

c.Kui kaup on kahjustatud transiidi, palun hoidke kõik dokumendid ja pakend ning võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul kättesaamisest tagasi juhiseid.

Märkus

a.Pilt tulemusena fotograafia seisund võib-olla on kromaatilise aberratsiooni, kui sa ei ole kindel, värvid, palun võtke meiega ühendust enne kui tellimuse.

b.Kui te teete kleit, silt katki ei ole võimalik tagastada või vahetada

Märksõnad:Lääne-pruudi Kauplustes, Pruut Merineitsi, Wed Kleit 2020, Kleit Valge, Lühikese Pulm Kleit 2021, Pruudi Kleit Lühike, Ilus Pulmad Kleit 2021, Pulm Kaste Boho, Pruudi Hommikumantlid Elevandiluu, Slim Pulm Kleidid Boho.

pulm kleit boho Valge kleit
Brändi Nimi lakshmigown
Rasedad Naised Jah
Tagasi Disain backless
Piht Loodus
Kaelus Päitsed
Tegelik Pildid Jah
Varruka Pikkus(cm) Varrukateta
Pulm Kleit Riie Tikitud Organza ja Tüll
Kleidid Pikkus Põranda-Pikkus
morsiamen hommikumantlid rüü de mariee
Varruka Stiil Varrukateta
Moe Element vintage
Päritolu CN(Päritolu)
Rong Sweep/ Harja Rongi
päritolu Hiina
Sisseehitatud Rinnahoidja Jah
Mudeli Number 111101
Siluett ON-LINE
Pulm Kleit Vestido De Novia
Teenetemärgi Pits
Toote Tüüp Pulmad Kleidid

Kirjutage arvutus!

Lakshmigown Bohemian Pits pulmakleit Valge/Elevandiluu Joon Pitsi Pruudi Hommikumantlid Avatud Tagasi Sleevless vestido de noiva 2021

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted