16 Pirnid Hollywoodi Stiilis LED Edevus Peegel Tulede Komplekt, Reguleeritav Peegel Kerge Meik Valgus Ribad tualettlaud Vannituba

€25.12

Saadavus: On laos

m7343

Uuendatud Hollywoodi Stiilis LED Edevus Peegel Tulede Komplekt, Reguleeritav Peegel Lambid, Meik Valgus Ribad tualettlaud, Vannituba, Dekoratiivsed Seinad, 4000 K Naturaalne Valge,CRI>90.(16 Edevus Lambid, edevus tuled tahavaatepeeglid, 10 pirn hollywoodi led, Puutetundlik Dimmer )

CRI>90: looduslik valge 4000 K värvi temp ja kõrge värviedastusindeks, ei 10tk led edevus lambid piisavalt luumenit, et särav üles oma peegel.Ei ole pimestav ja edevus tuled näeb välja pehme ja nahk värv tundub rohkem füüsilist tehes üles.

@TAHAVAATEPEEGLID: reguleerige heledust, koos smart on/off touch dimmer lüliti ühe oma vajadust igal ajal.Sind tundma, et meik alusel vintage heledus ja praegu optimaalne meik.Ei pea muretsema, et valgus on liiga hele või liiga tume.

@TUGEV ADHENSIVE LINT: parima kvaliteediga topelt-side adhensive lindid, peegli tuled saab kinnitada tihedalt. 10tk rohkem kleebised esitatud backup juhul liigub edevus valgustus uus koht.

@DIY EDEVUS LIGHT KIT: 16 tükki meik lambid ideaalselt sobib kõige peeglid ja ekstra juhtmed võivad olla pakitud ja peidetud, et hoida oma edevus meik set fantastiline ja puhas.Lihtsalt reguleerida vabalt, ei ole vaja lõigata üldse.

@LIHTNE PAIGALDADA ja OHUTU KASUTADA: lihtsalt leida õige asend igas edevus kerge, koorida ja stick sibulad, ühendage adapter, siis naudi oma tegemise aeg.Koos UL loetletud adapter,edevus kerge ühendada otse, kvaliteet on usaldusväärne.Väljund adapter on 12vdc, väga ohutu puudutada.

Hollywoodi tuled suurepärane õhkkond kerge teha oma silmad mugav, kui meik.16 hollywoodi stiilis LED tuled võivad sulle piisavalt heledus, et meik pimedas.

Rohkem Kasu:

1. Silmad kaitstud: 4000 Kelvinit mille Külm Maailma Kate, see on pehme ja ei ole pimestav, nii et teie silmad ei saa haiget hele isegi siis meik pikka aega.Lisaks värvi, iga-lambid on alati sama, kui te tellida.

2. Professionaalne edevus meik tuled: soovitatud professionaalne meik kunstnikud, 4000 K on professionaalne värv temperatuur, valgus, et näidata kõige loomulikum meik, sest see on lähedal päevavalguses, nii et teie nahk värv saab näitas loomulikult.

3.Meik rohkem kvalifitseeritud:Kui sa tahad olla professionaalne ja peen meik ja saada aru, make-up tehnikat, meik edevus on oluline.led edevus hele riba on paigaldatud ümber peegel, ei ole varju loo oma nägu.

4.Hea soojuse hajumise.Eluiga on 50000 tundi, heledus jääb sama kaua aega kasutada.

Parameeter

Adapter:

Sisend: AC100-220V, 50/60HZ

Väljund: 12V dc 1A

Peegel Pirnid:

võimsus: 1W x 6/10/14/16PCS

Värvi temperatuur: 4000 K

(CRI): 90+

Suurus: 46X55mm

Vaheline pikkus lambid: 30cm

Kogupikkus hollywoodi edevus tulede komplekt: 9ft

SEINA PEEGEL VALGUSTUS MULTI-EESMÄRK

LED edevus light kit sobib kõige peeglid.Ja see on glamuurne kohaldada make-up, kaunistamine, ja nii edasi.

Saab ideaalselt kasutada valgustus oma make-up peegel, meik tabel, dekoratiivsed seinad, betoonpõrandad, fotograafia, garderoob laud, tualettlaud, magamistuba, vannituba, pulmad ja pidu, jne.

Sobiv edevus kummut peegel suurus: L36 X W24 tolline (Square) Läbimõõt 38 cm (Ring)

Pakendatud on lisatud:

Hollywoodi LED lamp: X6/10/14/16

Smart touch dimmer:X1

USA toiteplokk: X1

10 pirn hollywoodi led

Märksõnad:AIBOO, Aadress Paneel, Köök Led, Pirn Komplekt, Viisakas Peegel Hele, Kummut, Laua Edevus, Hollywoodi Dekoratsioone, Klipp Prillid, Kummut Tualettlaud.

LED Chip Model 5730
Keskmine Eluiga (tundi) 50000
Dimmer Touch Dimmer
Sündmus magamistuba
Kuju Maailma
Kus võiks paigaldada Tualettlaud,vannituba, peeglike,seina kaunistamiseks
edevus hele riba pikkus 3 Arvesti
Valgusvoo 1000 - 1999 Luumenit
Pinge 100-240Vac input, 12Vdc output
Dimmer tüüp Touch Dimmer
Aluse Tüüp Muud
Toote Tüüp LED-Lambid
Värvi Temperatuur Loodus Valge(3500-5500K)
Kasutamine kingitus tüdrukud,jõuluehe,puhkus, valgustus,shooting
Led Pirn Tüüp Mull Palli Pirn
Võimsus Taluvus 1%
Toote nimetus meik peegel led,meik, aksessuaarid,vannituba tabel set
Valgusvihu Nurk(°) 360°
CRI >90
Sertifitseerimine EMC
LED Chip Brand Epistar
Brändi Nimi AIBOO
Pikkus 1M

Kirjutage arvutus!

16 Pirnid Hollywoodi Stiilis LED Edevus Peegel Tulede Komplekt, Reguleeritav Peegel Kerge Meik Valgus Ribad tualettlaud Vannituba

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted