Looduslikest Mineraalidest, Kivi Helmed Matt Lilla Fluoriidimaardlat Ring Lahti Helmed Ehete Tegemise DIY Käevõru Tarvikud 8mm Helmed 6mm

€2.17

Saadavus: On laos

m73484

☺ Materjal : Fluoriidimaardlat helmed

☺ Värv : Lilla

☺ Suurus : 6/8mm

☺ Quantites :

6mm umbes 61pcs/strand, 8mm umbes 46pcs/strand

☺ Laialdane kasutus : Ideaalne DIY ehteid teha ja käsi käsitöö.Saate kasutada neid teha käevõrud, kaelakeed, kõrvarõngad, anklets või muud käsi-käsitöö!

☺Loominguline Kingitus : Te saate kasutada neid teiste ehted järeldused DIY oma ehted.See on sinu ainulaadne kingitus sõpradele või perele!

☺ Märkus : Te saate reaalse toote suurus.Pilt võib olla suurem ekraanil.Värv võib veidi erineda tõttu värvimine iga üksiku jälgida.Palun kontrollige suurustele enne ostu.

1.Tellimusi on üldiselt väljaveetud jooksul 2-3 tööpäeva jooksul pärast teie makse on lõpetatud. (Laup.Päike.ja riigipühad välja arvatud)

2. Kohaletoimetamine meetod ja Tarneaeg

△Tellimuse summa on vähem kui $10 , siis pakume vaba Majandus Shipping nagu Cainiao Super Majanduse Globaalne või Hiina Post väike pakett pluss, mida on vaja võtta umbes 30-50 päeva sihtpunkti.

△Tellimuse summa on üle $10 , siis pakume tasuta Standard Shipping nagu Moobo.ee Standard shipping, Hiina Posti Tähitud kirjaga või Epacket, mida on vaja võtta umbes 15-35 päeva sihtpunkti.

△Tellimuse summa on üle $150 , siis pakume tasuta kiire Express nagu DHL, Fedex, TNT, mida on vaja võtta umbes 3-7 päeva sihtpunkti.

3. Kõik tolli-lõivude, tollimaksude, maksude ja importimiseks oma riik ei sisaldu toote hind või kauba eest.Need tasud on ostja vastutusel.Loodan, et saate aru.

Q: kas te pakute dropshipping ?

A: Jah, muidugi!Me ei kaasa arvatud mis tahes müügi-info pakk.

Q: Kuidas saan soodustust ?

A: me saame pakkuda täiendavat soodustust, kui tellimuse summa on üle $30. Kui soovite hulgi custome, pls võtke ühendust meie klienditeenindusega vaba ja me pakume teile hea hinnaga.

Q: Kuidas ma saan teha seda olukorda, ma ei saa paki või mul on probleem punkt.

A: Pls võtke meiega kohe.

Üldiselt, Kui te ei saa maatükk, ma kontrollin ja pakub teile infot või toetuse või saadan uuesti.

Kui seal on kõik probleemid punkt, me pakume teile lahenduse vastavalt konkreetsele olukorrale.Ärge muretsege.Ma ei lase sul kahju.

Kui teile kuvatakse tellimuse ja see on heas seisukorras, meil oleks nii tänulik, et sa oleks jätke meid 5-Tärni ✮✮✮✮✮ Positiivne Tagasiside tehingu kohta.

Kui te ei ole rahul punkt, pls võtke meiega Ühendust ja ei ole murelik, et jäta negatiivset Tagasisidet esimene.

Aitäh!

Palun jätke meile positiivne tagasiside:

ALLBUYA on suur tarnija, mis annab kõrge kvaliteediga ehete valmistamise tarvikud 10 aastat Offline .2020. aastal avame poe Moobo.ee.Seal on nii palju Moobo.ee müüjad, osta punkte meilt.Kivist helmed, akrüül helmed jne.et ehted järeldused nagu hüpata rõngad, haakidega, rant mütsid, bailsid jne. w e eesmärk on sööda kõik teie vajavad käsitöö.

Me teenime jaemüük kliente ja pakkuda dropshipping koos praktilisus ehted käsitöö tarvikud .Pakume hulgi hind bussiness klientidele.Meil on parim valik sinu jaoks.

ALLBUYA lubadusi anda klientidele parimaid kogemusi ja teenust.

Märksõnad:Valge Fluoriidimaardlat Helmed, Sügisel Puu, Fluorit Kivi, Natur Kivi, Lilla Fluoriidimaardlat Rant, Disain Tassi Komplekt, Blu Fluoriidimaardlat Helmed, Kvarts Kausi Tasuta, Roheline Fluoriidimaardlat Helmed, Värv Plaat.

Kivi Tüüp Fluoriidimaardlat Helmed
Howlite Türkiisidega Looduslikust Kivist Võlusid Ehted Tegemine
Punkt Kuju Ümar Kuju
Metalli Tüüp PUUDUB
Brändi Nimi ALLBUYA
Materjal Kivi
Toote Tüüp Helmed
lahti helmed Helmed tegemise ehted, DIY kõrvarõngas, kaelakee,
Helmeste hulgimüük Mineraal-ehted
Mudeli Number All01908
Trahvi või Mood Mood
värv Lilla
Toote Kaal 21g 38g
Distants Helmed Käsitsi valmistatud käsitsi DIY Beads
Suurus 6mm, 8mm
Välisläbimõõt 10mm

Kirjutage arvutus!

Looduslikest Mineraalidest, Kivi Helmed Matt Lilla Fluoriidimaardlat Ring Lahti Helmed Ehete Tegemise DIY Käevõru Tarvikud 8mm Helmed 6mm

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted