Meeste Sõjalise Kellad Brändi Luksus SMAEL Sport Kvarts Käekellad Meeste Käekellad relogio Digitaalse 1625 Sport Kellad Veekindel Meeste

€11.44

Saadavus: On laos

m73559

Meeste Sõjalise Kellad Brändi Luksus SMAEL Sport Kvarts Käekellad Meeste Käekellad relogio Digitaalse 1625 Sport Kellad Veekindel Meeste

Kirjeldus:

Kujundus need kellad on modelleeritud pärast vaadata, laeva vahendeid, et luua atraktiivne mere vaadata.Tasumata valge käsi on täiuslik vaste pakkumise dial koos kahe ajal ekraanil.

Kõik see ja palju rohkem teeb kõik mudelid loogiline valik, merendus-seikleja, kes tahab midagi ekstra jõudluse ja üldist vastupidavust.

sport Kellad Ametikoht:

1.Sport Watch Töötab

2.Sport Watch Löök Vastu Panna

3.Sport Kellad Meeste Veekindel 50M

4.Dual Ajal Digitaalne Sport Watch

5.12/24 tundi formt, Äratus ,Kuupäev, Stopper ,Must Valgus jne

S Šokk Mehi Vaadata

Funktsioon:

22mm sport watch band

Valge, Sport Kellad :sport watch kuld

Sport watch fitness

Multi sport watch

Mens sport kellad

S šokk Sport Kellad

Laevandus ja Pakendamine

Kõik teemad on topelt kontrollida ja hästi pakitud enne saatmist.Esemed saadetakse hiljemalt 1 tööpäeva jooksul pärast ostjad tellimuse eest maksmisel.See tavaliselt võtab aega umbes 7 kuni 60 tööpäeva toimetama paki sihtkoha(puldiga valdkondades,see võib võtta veidi kauem).Samal ajal,saate valida, kas EMS või DHL Express lühendada kohaletoimetamise aega, kui teil on vaja, et kiiresti(Palun kinnitage oma adressaadi nimi ja kohaletoomise info enne tellimuse esitamist).

Eriline Teadaanne:

Argentina: See võtab tavaliselt umbes 60 kuni 90 tööpäeva toimetama, et oma koht.

Brasiilia: CPF või CNPJ id nõuda.See kestab tavaliselt umbes 60 kuni 90 tööpäeva toimetama, et oma koht.

Vene Föderatsioon: TÄIELIK RECIOIENT NIMI on nõutav.See kestab tavaliselt umbes 90 kuni 120 tööpäeva toimetama, et oma koht.

Kui te ei saa, et 60 tööpäeva jooksul,palun võtke meiega ühendust enne lahkumist Negatiivne ja Neutraalne Tagasiside, me teeme oma parima, et aidata teil probleemi lahendada.

Maksu -

Me oleme pühendunud pakkuma oma tooteid optimaalse hinna.Ostja on kohustatud tasuma tulumaksu kaasatud,nagu Impordi Tulumaksu,KÄIBEMAKSU jne.Kui sihtkohaks on Brasiilia, palun esitage oma CPF või CNPJ, kui olete tellimuse, nii et minimeerida logistika probleem.

Tagasi, Kui toode ei ole hea seisukorras, palun võtke meiega ühendust enne tagastamise punkt.Saadame veel üks uus punkt asendamise niipea, kui on saanud tagastatud pakendi.Palun tagastada vigane toode kaudu Tähitud Lennupostiga hiljemalt 5 kalendripäeva jooksul pärast saate järjekorras.Palun kontrolli tagastatav pakk nii väike kui võimalik ja palun ära tagasi lasti madalam 5,00 USD.

Tagasiside

Teie rahulolu on meie esimene prioriteet

Kui teile kuvatakse tellimuse ja see on heas seisukorras,me oleks tänulikud, kui te ei jäta meid 5-tärni Positiivne Tagasiside tehingu kohta.

Muidu me oleks tänulik, kui sa oleks meiega enne lahkumist 1-star ja 3-star Tagasisidet, võtame rõõm pakkuda rahuldavat lahendust.

Kuidas anda tagasisidet?

Märksõnad:Smael Vaadata, Piloot Vaadata, Ary Kellad, Meeste Rolex Watch, Pagani, Aliang Mens Watch, Bulova Vaadata Naisi, Bs Veekindel Vaata, Vaata, Mehi Vaadata.

Rahvahulga Sport wtach Meeste,Naiste,Poiste
Eigenschaft Wasser-bestandiges,Stobbestandig
Veekindlus Sügavus 5Bar
Sõnad kvarts meeste käekellad
Einzelteil-Art Mehi vaadata sõjalise
värv Must vaata,Armee Roheline vaadata
Bänd Materjali Tüüp PU
Brändi Nimi SMAEL
Pannal Tüüp Lukk
Kastid & Juhtudel Materjal Raamat
Juhul Kuju RING
Spangentyp Seljas Pannal Tüüp Schnalle,Pin-Lukk,Nõel luku
Bänd Laius 21mm
Dial Läbimõõt 51mm
Mudeli Number 1625
Bänd Pikkus 24inch
Veekindel 50M Veekindel
Stiil Spordiala
Dial Aknas Materjali Tüüp Akrüül
Punkt Markenname Uus Meeste Vaata digitaalne
Juhul Materjal Plast
Funktsioon Sport kellad waterpoof
Toote Tüüp Käekellad Kvartsist
Liikumine KVARTS
Juhul Paksus 19mm
Feature2 Veekindel Kvarts Wrsitwatces

Kirjutage arvutus!

Meeste Sõjalise Kellad Brändi Luksus SMAEL Sport Kvarts Käekellad Meeste Käekellad relogio Digitaalse 1625 Sport Kellad Veekindel Meeste

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted