Flyco FC5808 Professionaalne Elektriline Juuksed Clipper Laetav Karvade Trimmer Habeme Lõikamine Masin fo Täiskasvanud Beebi Ohutuse Juuksed Pardel

€11.82

Saadavus: On laos

m73702

Toote andmed: Mudeli number: FC5808 Värv: Must Sisend: AC 100-220V, 50/60Hz Väljund: DC 2.4 V laadimisaeg:12 tunni jooksul, Kasutades Aeg: umbes 50mins Suurus: 142*66*212mm tulla retail box tarneaeg Nõuanded:

Kõik pakendi saata tähitud kirjaga.koos jälgimise numbri saab jälgida paketi üle-kohus.see on turvalisus, ohutu kaupa.Tarneaeg on umbes 20--50 päeva.Tulemusena erinevate riikide poliitika ja ilm ja muud põhjused.saadetud erinev riik ,tarneaeg on erinev.On küsimusi.palun võtke mind kaudu ali sõnum.aitäh!

Tagasiside:

Jäta negatiivne tagasiside ei saa lahendada probleemi.Seal on palju rohkem positiivseid võimalusi, et järk-see on umbes hea suhtlemine Palun saata teade meile läbi Moobo.ee.püüame meile parima, et lahendada teie probleemi.aitäh!

Umbes Maksudega:

Me püüame oma parima, et teenust teile.Sest kohandatud reeglid on igas riigis erinev, hinnad ja aktsiisid ei ole meie vastutus ja me ei ole kvalifitseeritud, et vastata küsimustele selle teema kohta.Palun uurige oma riigi tariifid, impordi ja aktsiisid enne ostu..

Märksõnad:Clipper Juuksed Professionaalne, Kõver Juuste Lõikamine, Beebi Juuste Trimmer, Banggood Pood, Smoant, Flyco Habemenuga, Flyco Pardel, Vend Scanncut 2 Scan N Lõigatud Masin, Clipper, Aku Dji Osmo.

Brändi Nimi Banggood
Kasutamine Lülitus
Väljund pinge PUUDUB
Päritolu CN(Päritolu)
Ühendus Desktop
Väljundi Tüüp PUUDUB

Kirjutage arvutus!

Flyco FC5808 Professionaalne Elektriline Juuksed Clipper Laetav Karvade Trimmer Habeme Lõikamine Masin fo Täiskasvanud Beebi Ohutuse Juuksed Pardel

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted