Ins Põhjamaade Üheksa Planeeti Kodus Seina Kleebis Vinüül Loominguline Laste Tuba Wall Decor Uuringu Toas Teenetemärgi Kleebised

€8.97

Saadavus: On laos

m73770

Tere Tulemast Meie Poodi!

Selleks, et tänada uusi ja vanu kliente nende toetuse eest:

Järgige poodi ja saada fänn see pood.Saate nautida hind poes fännid.Mõned objektid võivad nautida kuni 70% allahindlus.Lisaks saame saata ka kupongid klientidele kui lisate meie toodete ostukorvi lisamiseks lemmikute hulka.Kupongid ja kauplus fänn soodustust saab kasutada samal ajal.

Toote Kasutusjuhendit:

Omadused: Keskkonnasõbralik Materjal: Kasutada kindlustunde.Veekindel, colorfastness, ja ei upwarp.Mothproof, hallituse tõend, moistureproof, ja kattumisvastase.Pestav ja Eemaldatav: Pühi niiske lapiga/vesi, ja eemaldab vaevata.Suur wc-ust/seina kaunistamiseks, lihtne kohaldada mis tahes sileda pinna.Tehnilised andmed: Toode: Seina Kleebise Värv: Piltide Materjal: PVC Kleebis Suurus: 31x104cm Lisatud: 1 X Seina Kleebis, Kuidas kasutada: Tagada, pind on sile, ei pea kinni kohta, töötlemata või ebatasasel pinnal.Valige koht, kuhu soovite kandideerida, puhastada tuhast ja rasvast, hoida see puhas ja kuiv.Stick vastavalt pilti, või DIY teie enda idee.Peel off paber ja seejärel kleepida seinale, sillutada keskelt vasakule ja paremale.

Ostukorvi operatsiooni:

Kuidas tellida mitu toodet ühe korra? Lihtsalt lisage toode ostukorvi, järgige neid samme: 1. Samm. Avatud toote leheküljel .Samm 2. Valige toode ja meresõidu üksikasju, klõpsake nuppu 'Lisa Ostukorvi' .

3. samm. Pärast seda, võite minna Ostukorvi, et kontrollida nende toodete igal ajal.

4. samm. Kui soovite jätkata, et valida teisi värve sama toote või muude toodete puhul.Meie poest avage toote lehele ja korrake samme 1, 2 ja 3. 5. samm. Ostukorvis, valige üksus, sa lihtsalt lisada ostukorvi ja maksma.

Sõbralik Meeldetuletus:

1. Tänu küljest mõõta, suurus võib olla 1-2 cm tõrge. 2.Erinevad jälgida, värv võib olla erinev. 3. Tõttu kaua aega, käitlemine, kaupade, võib kahjustatud transiidi, kui toode on kahjustatud, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist tagasisidet.Pakume teile hea lahendus Täname oma arusaamist!

Laevandus Ja Toetuse

1.Kõik tellimused saadetakse hiljemalt 5 wordays pärast raha kulgeb julgeolekukontrolli poolt Moobo.ee.See on ainult pikendatud tõttu pühad. 2.Tarneaeg on 20 kuni 60 päeva jooksul regulaarselt, harva esineb rohkem kui 90 päeva eest vähem riike.palun oodake, kuni patsient,ärge avage vaidluse 2 kuud,aitäh!Muidugi, kui sa ei saanud pakenditel tavaliselt aega,pls võtke meiega ühendust kontroll. 3.Me oleme vastutavad kõik valesti saatmise ja kvaliteedi küsimus, et . 4.Palun veenduge, et olete kirjutas täisnimi / täielik aadress / õige posti kood ja telefoni nr.Muidu kliendid vajavad endale kahju, et ei paku täpne kaubasaaja andmed.

Tagasiside

Märksõnad:Kiirendamine Seina Kaunistamiseks, Isiklik Kleebis Kleebised, 40x50 Raami Lõuend, Korea Kleebised Uuring, Põhjamaade Mööbel Väljaheites, Tänapäeva Põhjamaade Mööbel, Põhjamaade Metallist Mööbel, Kooli Kleebised Uuring, Igor Plakat, Decor Põhjamaade.

Liigitus Akna Kleebised
värv Nagu Pildid
Spetsifikatsioon Single-piece Package
Punkt DIY Kodus Seina Kleebis
Mudeli Number Ins Põhjamaade Üheksa Planeeti Kodus Seina Kleebis
Stsenaariumid SEINA
Sobib Elutuba,Magamistuba,Uuringu Toas Decal
Home Decor Elutoa Seina Kleebised
Materjal PVC
Suurus 31x104cm
Teema muster
Dropshopping Jah
Stiil Modern Stiil
Kaasaegse kodu kaunistamiseks Vinüül Lasteaed Ruumi Kaunistamiseks
muster Lennuk Seina Kleebis

Kirjutage arvutus!

Ins Põhjamaade Üheksa Planeeti Kodus Seina Kleebis Vinüül Loominguline Laste Tuba Wall Decor Uuringu Toas Teenetemärgi Kleebised

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted